Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Τους μοίρασαν δώρα και ευχές

Τους μοίρασαν δώρα και ευχές

0
dodekanisos venetoklio
Dodekanisos

Η αλήθεια είναι ότι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά… Κάποιες μικρές κινήσεις, κάποια μικρά πράγματα, τα οποίο όμως είναι τόσο σημαντικά στη ζωή και στην καθημερινότητα μας. Σήμερα το μεσημέρι στο «Βενετόκλειο», ο πρόεδρος του Γ.Σ. Δωδεκάνησος Κάλλιστος Διακογεωργίου και ο αντιπρόεδρος Τάκης Καλούδης επισκέφτηκαν τους αθλητές και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας και τους ευχήθηκαν για την εορταστική περίοδο. Μάλιστα το Δ.Σ. του συλλόγου φρόντισε ώστε να δοθούν γλυκά και μικρά δωράκια στους αθλητές, προσφορά των οικοδομικών επιχειρήσεων «Κάλλιστος και Βασίλης Διακογεωργίου».
Ο πρόεδρος Κάλλιστος Διακογεωργίου μίλησε στους αθλητές για τους στόχους της ομάδας που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και η παρουσία της στα ευρωπαϊκά σαλόνια, ενώ τους έκανε γνωστό ότι έπονται οι εκλογές στις 14 Ιανουαρίου. Μέσα σε μία εορταστική ατμόσφαιρα, αντάλλαξαν ευχές, με τους αθλητές να υπόσχονται ότι θα συνεχίσουν να δίνουν πάντα τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε η ομάδα να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιν. Η σημερινή προπόνηση ήταν η τελευταία πριν από τα Χριστούγεννα και οι αθλητές της ομάδας μας θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να επιστρέψουν για προπονήσεις στο «Βενετόκλειο» υπό τις οδηγίες του Αντώνη Μαρκάκη.
Το διοικητικό συμβούλιο του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, το προπονητικό επιτελείο και οι αθλητές της ομάδας μας εύχονται καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, με την ευχή ο καθένας μας να έχει υγεία, αγάπη και ευτυχία στην προσωπική του ζωή. Ελπίδα όλων είναι το 2015 να δώσει στον κόσμο δύναμη για να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα του.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments