Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Τον Στέφανο Νικήτα απέκτησε ο Αστέρας Μασάρων

Τον Στέφανο Νικήτα απέκτησε ο Αστέρας Μασάρων

0
Dodekanisos

Με τα χρώματα του Αστέρα Μασάρων θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά ο Στέφανος Νικήτας όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος. Αναλυτικά:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα Μασάρων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση – επιστροφή ενός δικού μας παιδιού που έχει γράψει την δική του ιστορία στο Δωδεκανησιακό Ποδόσφαιρο. Ο λόγος για τον Στέφανο Νικήτα που επιστρέφει στην ομάδα μας ως μια κίνηση της ποιοτικής αναβάθμισης του ρόστερ που είχαμε θέσει από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου. Με τον Στέφανο είχαμε να συμβαδίσουμε ποδοσφαιρικά από την περίοδο 2015 – 2016 όταν και η ομάδα με τον ίδιο ως βασικό “γρανάζι” της είχε βρεθεί στην 7η θέση, της Α’ Κατηγορίας, ενώ παράλληλα είχε φτάσει μέχρι και τον ημιτελικό του Κυπέλλου Δωδεκανήσου.

Από εκεί και πέρα ο Στέφανος, έγραψε την δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο του νομού μας. Πρωταθλήματα, διακρίσεις, σπουδαίες εμφανίσεις είναι από τα κυριότερα κατορθώματά του όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Όλα αυτά φυσικά με το ήθος του και την ηγετική του παρουσία να τον συντροφεύει στο γήπεδο και να γίνεται περιζήτητος σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Φτάνοντας στο σήμερα, καταφέραμε να έρθουμε σε συμφωνία μαζί του κάτι το οποίο μας κάνει χαρούμενους και μας συγκινεί η απόφασή του να επιστρέψει παρά τις προτάσεις που είχε από συλλόγους ανώτερων κατηγοριών. Από μεριάς μας ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες Στέφανε! Το να σε καλωσορίσουμε στο σπίτι σου μας κάνει να αισθανόμαστε λίγο αμήχανα, ωστόσο οφείλουμε να το κάνουμε…”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments