Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Το βήμα παραπάνω ο Αστέρας!»

«Το βήμα παραπάνω ο Αστέρας!»

2
xatzimanolis
Dodekanisos

Την άποψη του πως ο Αστέρας Μασσάρων μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας, επεσήμανε με δηλώσεις του στο news12 ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Αποστόλης Χατζημανώλης. Μεταξύ άλλων ο νεαρός μέσος δήλωσε:
Όσον αφορά την επιλογή του να αγωνίζεται και τη νέα χρονιά στον Αστέρα Μ.:
«Καταρχάς να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι για ακόμα μια χρονιά στην ομάδα του χωριού μου. Ο Αστέρας είναι ένα υγιέστατο και οργανωμένο σωματείο από όλες τις απόψεις. Το κλίμα της ομάδας καθόλη τη διάρκεια της περσινής σεζόν ήταν εξαιρετικό και το ίδιο θα γίνει και την επόμενη χρονιά. Υπήρξαν κάποιες ομάδες που με πλησίασαν και τις οποίες θέλω να ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον τους, ωστόσο δεν σκέφτηκα να αρνηθώ την πρόταση για ανανέωση που μου έγινε από τον Αστέρα».
Σχετικά με τους στόχους ενόψει της νέας σεζόν:
«Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ μέσα από τις εμφανίσεις μου, να βοηθήσω τα μέγιστα την προσπάθεια που θα κάνουμε σαν ομάδα. Στόχος μας, μετά την γρήγορη παραμονή που ευελπιστούμε να έρθει είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και φυσικά αυτό να συνδυαστεί σε μεγάλο βαθμό και με ωραίο ποδόσφαιρο που θα ευχαριστεί τους φιλάθλους που θα έρχονται στο γήπεδο».
Για το αν ο Αστέρας μπορεί να κάνει το παραπάνω βήμα στο πρωτάθλημα:
«Η ομάδα είδαμε την περσινή σεζόν έκανε εξαιρετική πορεία τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο. Πιστεύω πως το ίδιο μπορεί να κάνει και την επόμενη σεζόν, γιατί όχι και στην πρώτη πεντάδα, ήδη οι κινήσεις που έχει κάνει είναι πολύ καλές και σίγουρα θα βοηθήσουν πολύ ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία και να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν».

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Arxaggelos
Arxaggelos
7 years ago

Σιγα ρε μεγαλε που θες και 5αδα σωθηκε περυσι η ομαδα και την ειδες καντε

Μασαρι
Μασαρι
7 years ago

Αρχαγγελιτη’ Κοιτα τα του οικου σου. πεσουμε, ανεβουμε να ερθουμε εκτη, εβδομη ειναι δικο μας θεμα, και δεν σε αφορα.