«Το βαθύ κράτος αποφάσισε να αλλάξει …τη μαριονέτα Biden!»

0
Dodekanisos

«Η εικόνα του προέδρου των ΗΠΑ δεν είναι τίποτε άλλο παρά διακοσμητική. Από πίσω λειτουργεί το βαθύ κράτος!». Αυτό επεσήμανε μεταξύ άλλων με τοποθέτηση που έκανε, ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού συμβουλίου ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Ο ίδιος, επεσήμανε και τα εξής:
«Ακόμα και ένα …σκιάχτρο κήπου μπορεί να καθίσει στον Λευκό Οίκο. Πριν από τον Μπάιντεν, κανένας Αμερικανός πρόεδρος δεν γελοιοποιήθηκε τόσο πολύ στα μάτια των πολιτών της χώρας του και όλου του κόσμου. Είναι πραγματικά το χειρότερο από όλα, γιατί δεν αφήνει καμία εμπιστοσύνη στην ικανότητα της αμερικανικής ελίτ να διεξάγει έξυπνα και υπεύθυνα διάλογο με την υπόλοιπη ανθρωπότητα, να σκέφτεται τη μοίρα της και όχι τα εγωιστικά της συμφέροντα».

Ο Μεντβέντεφ συνέδεσε την αποχώρηση του Τζόζε Μπάιντεν από την προεδρική κούρσα με το γεγονός ότι αποφάσισαν να «αντικαταστήσουν τη μαριονέτα με κάποιον νεότερο και πιο ενεργό».

«Δεν είμαι ειδικός στη γεροντολογία. Είμαι δικηγόρος από εκπαίδευση, όχι γιατρός. Είναι δύσκολο να αξιολογήσει κανείς τι συμβαίνει στο μυαλό ενός ατόμου του οποίου ο εγκέφαλος έχει επηρεαστεί από άνοια. Γι’ αυτό δεν θα πω τίποτα για τα προσωπικά κίνητρα του προέδρου των ΗΠΑ», πρόσθεσε.

«Προφανώς, το βαθύ κράτος, που καθοδηγεί την αμερικανική πολιτική, τελικά έπεισε τον εαυτό του ότι είναι άσκοπο να βασίζεται στον Μπάιντεν και ότι δεν ωφελεί ούτε τις μεγάλες επιχειρήσεις ούτε την εικόνα μιας μεγάλης χώρας. Η κούκλα θα αντικατασταθεί τώρα από έναν νέο και πιο ενεργό χαρακτήρα, αλλά η ουσία δεν θα αλλάξει», είπε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments