Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Το τουρνουά των Βετεράνων

Το τουρνουά των Βετεράνων

0
veteranoi3
Dodekanisos

Με την συμμετοχή έξι ομάδων από τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες, πραγματοποιήθηκε στην Ρόδο το 5ο Περιφερειακό Τουρνουά Βετεράνων Ποδοσφαιριστών το Σάββατο και την Κυριακή 24-25 Οκτωβρίου 2015. Στην διεξαγωγή του τουρνουά σημαντικό ρόλο έπαιξε η υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που την τελευταία στιγμή με την παρέμβαση της απέτρεψε την αναβολή η αν θέλετε την ακύρωση του. Οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου «Ο Διαγόρας» οι ομάδες που αγωνίστηκαν ήταν οι Βετεράνοι Ρόδου-Διαγόρα, οι Βετεράνοι Καλύμνου, οι Βετεράνοι Λέρου, οι Βετεράνοι Πάτμου, οι Βετεράνοι Νάξου και οι Βετεράνοι Σύρου.
Το τουρνουά έγινε σε δύο «δόσεις» καθώς οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο νησί μας επέτρεψαν το Σάββατο το απόγευμα την διεξαγωγή ενός μόνο αγώνα ανάμεσα στην Κάλυμνο και την Σύρο το οποίο έληξε με νίκη 1-0 των «σφουγγαράδων».
Την επόμενη μέρα ( Κυριακή) διεξήχθησαν ακόμα δύο παιχνίδια με την Ρόδο να αντιμετωπίζει την Λέρο, όπου οι φιλοξενούμενοι νίκησαν με 4-0. Ακολούθησε η συνάντηση ανάμεσα στην Νάξο και την Πάτμο με τους Ναξιώτες να παίρνουν την νίκη με σκορ 2-0.
Τους Βετρεάνους επισκέφτηκε στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος ο οποίος τους συνεχάρη για τις προσπάθειες τους.veteranoi1veteranoi2veteranoi4

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments