Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 To σκηνικό μιας κατάστασης που πονάει…

To σκηνικό μιας κατάστασης που πονάει…

0
deytero_group
Dodekanisos
Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και απ’ ότι μπορεί να καταλάβει κανείς, το βαρύ 6-0 της Επανομής, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής από την πλευρά των παικτών του Διαγόρα. Μετά τον αγώνα, ούτε ο Μιχάλης Τσιβρινής δεν μπόρεσε να αρθρώσει λέξη για την εξέλιξη, κι αρκέστηκε να συνεννοηθεί με τον αντίπαλο προπονητή να σεβαστεί την θέση του, αλλά και την κατάσταση που επικρατούσε στα “κυανέρυθρα” αποδυτήρια.

Συζήτηση στα αποδυτήρια

Αυτός ήταν ο βασικός λόγος που τη Δευτέρα οι παίκτες του “γηραιού” κλείστηκαν στα αποδυτήρια, μαζί με τον προπονητή τους και συζήτησαν για την τρέχουσα κατάσταση, πριν βγουν για προπόνηση. Εκεί, αποφάσισαν να συμμετάσχουν σε ένα ακόμα αγώνα πρωταθλήματος, αυτόν της Τετάρτης με την Αναγέννηση Γιαννιτσών και θα κάνουν υπομονή για κάποιες ώρες, πριν αποχωρήσουν, καθώς… εκπνέει η μεταγραφική περίοδος κι όλοι θέλουν να έχουν ένα καλό μέλλον. Υπομονή σε ότι αφορά την εξεύρεση λύσης και θετικών εξελίξεων από οικονομικής και διοικητικής πλευράς.

Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή η απόφαση δεν είναι μόνο το 6-0 της Επανομής. Είναι οικονομικοί, είναι λόγοι διοικητικής ανυπαρξίας και οι περισσότεροι από τους παίκτες θεωρούν πώς είναι και λόγοι…κοροϊδίας!!! Δεν είναι δυνατόν στις πλάτες και στο ταλέντο αυτών των παιδιών, να διαιωνίζεται το οποιοδήποτε βαρύ σκορ από τους αντιπάλους… Γνωρίζουν κι εκείνοι ήδη πώς με τέτοια αποτελέσματα, τα ταλέντα και οι καλοί παίκτες… «καίγονται»!!! Γι αυτό και διάλεξαν, μετά από μεγάλη υπομονή, αυτή την λύση. Καιρός δηλαδή να κοιτάξουν το δικό τους συμφέρον, γιατί γι’ αυτό πρόκειται και δεν πρέπει να τους κακολογεί κανείς.

Ο Μιχάλης Τσιβρινής, αμέσως μετά την συζήτηση, βγήκε με τους παίκτες του για προπόνηση. Έχει μείνει στην ομάδα, εδώ και πολύ καιρό, αυτός κι ο συνεργάτης του κι ένας γενικός αρχηγός… Τίποτε άλλο… Θα κάνουν προπόνηση και την Τρίτη στο Δημ. Στάδιο της Ρόδου κι αμέσως μετά, ο κόουτς θα δει τι θα έχει στην διάθεση του κι αναλόγως θα πράξει, αφού μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας, δεν είχαν εμφανιστεί οι Γιώργος Πονηρός, Σπύρος Ματεντζίδης, Γιώργος Τσίτσης και Βασίλης Παπαδημητρίου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments