Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Το σήκωσαν με μια ακόμη νίκη

Το σήκωσαν με μια ακόμη νίκη

0
agios-loukas-panygiria
Dodekanisos
Μια ακόμη νίκη πέτυχε η ομάδα του Άγιου Λουκά εντός έδρας κόντρα στην ομάδα του Ροδιακού με 2 – 1 για την 17η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ κατηγορίας Δωδεκανήσου. Μια νίκη που συνοδεύτηκε από του πανηγυρισμούς για την φιέστα της κατάκτησης και απονομής του τροπαίου του πρωταθλητή που πραγματοποιήθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης. Η ομάδα από τ’ Αφάντου είχε το έλεγχο του παιχνιδιού σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και αν οι παίκτες της ήταν πιο ψύχραιμοι στα τελειώματα των φάσεων θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα. Στο αγωνιστικό μέρος, στο 8’ ακυρώθηκε το γκολ που πέτυχε η ομάδα του Άγιου Λουκά, μετά από συνεργασία του Μπάλλα με τον Σπανό Σ μετά από υπόδειξη για οφσάιντ του β βοηθού Χαροκόπου. Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι μετά από ανατροπή του Μανέττα από τον Αξιώτη, αλλά από την άσπρη βούλα ο Μανέττας σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα του Ροδιακού Αξιώτη. Στο 21’ ο Νικολής έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στον Μπάλλα ο οποίος πραγματοποίησε το σουτ αλλά ο Σαρούκος έδιωξε την μπάλα. Πέντε λεπτά πριν από το τέλος του ημιχρόνου ο Μπάλλα ανατράπηκε από τον Πόγια με τον διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει για δεύτερη φορά την εσχάτη των ποινών την οποία ανέλαβε να εκτελέσει ο Μπάλλα πραγματοποιώντας το 1 – 0 για τους Αφαντενούς, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Σχεδόν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 49’ ο Κανέλλος με καταπληκτική απευθείας εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Ροδιακού. Στο επόμενο λεπτό ο Ροδιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει το σκορ αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Ζιάκας είπε δυο φόρες όχι σε διαδοχικά σουτ των Σέντη και Αντωνιάδη. Στο 64’ ο Μπουλουντίδης πραγματοποίησε το σουτ μέσα από την περιοχή με τον Ζίακα να απεκρούει προσωρινά και τον Αντωνιάδη με δεύτερη προσπάθεια να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2 – 1. Τέλος στο 81’ το πολύ καλό σουτ του Σφουγγαριστού έξω από την περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Α.Π.Σ .Άγιος Λουκάς: Ζιάκας, Φιλίππου, Καλογήρου, Σπανός Μ., Σαλπέας(66΄λ.τ. Σέντης), Χατζαντώνης, Νικολής, Μανέττας, Κανέλλος, Σπανός Σ.(51΄Τάουλας), Μπάλλα(59΄Σφουγγαριστός Σ.).
Ροδιακός: Άξιώτης, Κουτσομανωλάκης(82΄Τσιτσιπάς), Πόγιας, Σαρούκος, Βλασακίδης, Συμιξής, Γεωργαλλής(41΄Παπανικολάου), Χαλκιάς, Αντωνιάδης, Μπουλουντίδης, Σέντης(77΄ Πιλάτος).

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιαννουκάς με βοηθούς τους Κόττορο και Χαροκόπο.

Σε λίγο δείτε από το webtv του news12 τις φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησεις και σε δεύτερο βίντεο την απόνομή και της δηλώσεις του προπονητή του Άγιου Λουκά Γιώργου Μπακίρη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments