Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Το ποδόσφαιρο δεν είναι πόλεμος”

“Το ποδόσφαιρο δεν είναι πόλεμος”

0
kampouris giannis2
Dodekanisos

Χαρούμενος ήταν μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ορφέα ο προπονητής του Διαγόρα Βατίου Γιάννης Καμπούρης. Απολύτως λογικό βέβαια μιας και η ομάδα του για πρώτη φορά κατάφερε να ανέβει πάνω από τρη ζώνη του υποβιβασμού. Ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε στο news12 μεταξύ άλλων είπε και τα ακόλουθα:
“Πρώτη φορά είμαστε πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Τα πράγματα όπως φαίνεται είναι ξεκάθαρα πλέον. Όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική στο παιχνίδι με τον Διγενή Κοσκινού εκτός και αν γίνει κάποια μεγάλη έκπληξη έως τότε αν και το βλέπω πολύ δύσκολο καθλως η ΑΕ Κως νομίζω ότι θα μπορέσει να τα καταφέρει τελικά. Είναι πολύ δύσκολο κατά τη γνώμη μου να γίνει κάτι άλλο. Νομίζω ότι η επόμενη αγωνιστική θα δείξει ποια από τις δυο ομάδες θα πάει στα Κοσκινού για ένα αποτέλεσμα και ποια για δυο. Από εκεί και πέρα και η ΑΕ Κως”.
Σε ερώτηση για το πως νιώθει που κατά τα φαινόμενα, ένα παιχνίδι θα κρίνει τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς, απάντησε:
“Είναι κάτι που σίγουρα δεν αρέσει στους προπονητές. Τόσο εμείς όσο και ο Διγενής είμαστε δυο πολύ καλές ομάδες. Ειδικά από τα Χριστούγεννα και μετά. Είναι κρίμα να υποβιβαστεί κάποια από τις δυο αλλά δυστυχώς κατά τα φαινόμενα δεν μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό. Είναι δυο ιστορικές ομάδες που είναι πολλά χρόνια στην Α’ Κατηγορία αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αναγκαστικά, ένας θα χαμογελάει μετά το τέλος αυτού του αγώνα. Θέλω να πω πάντως ότι και να γίνει στο τελευταίο παιχνίδι, όποιος και αν είναι ο χαρούμενος, θα πρέπει να στείλουμε όλοι μας το μήνυμα ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι πόλεμος”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments