«Το Παρίσι ενεργεί ανήθικα, στηρίζει αυτούς που δοξάζουν …τους Ναζί!»

0
Dodekanisos

Στέλνοντας πυραύλους κρουζ μεγάλου βεληνεκούς στην Ουκρανία, το Παρίσι έκανε σκόπιμα άλλο ένα βήμα προς την κλιμάκωση της σύγκρουσης στη χώρα, είπε σε σχόλιο που έκανε η εκπρόσωπος του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.
«Το Παρίσι συνειδητά έκανε ένα ακόμη βήμα προς την κλιμάκωση της σύγκρουσης στην Ουκρανία, επιβεβαιώνοντας το στοίχημά του στη σταθερή και συνεχή προμήθεια ολοένα και πιο θανατηφόρων οπλικών συστημάτων στα νέα ουκρανικά εδάφη, τον άμαχο πληθυσμό και την αστική υποδομή», είπε η διπλωμάτης.
Η Ζαχάροβα κατηγόρησε τις γαλλικές αρχές ότι διέπραξαν μια ανήθικη πράξη παρέχοντας όπλα σε όσους δοξάζουν τους Ναζί και υποστηρίζουν την ιδεολογία του Φύρερ. Υπό το φως της πρόσφατης δήλωσης του Προέδρου Μακρόν ότι η ουκρανική αντεπίθεση οργανώθηκε προσεκτικά με τη βοήθεια χωρών του ΝΑΤΟ, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους εμπλέκονται άμεσα στη σύγκρουση. Οι ζωές και η ευημερία χιλιάδων ανθρώπων χρησιμοποιούνται ως διαπραγματευτικό χαρτί από τη κολεκτιβοποιημένη Δύση για να προωθήσουν τα δικά τους πολιτικά συμφέροντα, είπε η Ζαχάροβα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments