Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Το πάει για αναβολή

Το πάει για αναβολή

1
moytsontemi
Dodekanisos
Μέχρι και την Κυριακή, 23 Οκτωβρίου, στις 06:00 το πρωί, θα παραμείνουν δεμένα τα πλοία στα λιμάνια, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (Π.Ν.Ο.) προχωρά σε νέα 48ωρη απεργία.
Αυτό σημαίνει ότι οι “κυανόλευκοι” είναι αδύνατον να ταξιδέψουν και το παιχνίδι με τον Απόλλων Καλυθιών αναμένεται να αναβληθεί και να επαναοριστεί σε νέα ημερομηνία απ’την ΕΠΣ Δωδεκανήσου.
Ο Α.Ο Δικαίου είχε δηλώσει στην ΕΠΣΔ πως θα ταξίδευε για την Ρόδο ξημερώματα Κυριακής αλλά απ’την στιγμή που δεν θα περάσει (εκτός απροόπτου) το πλοίο της γραμμής είναι απόλυτα δικαιολογημένος,αφού δεν φέρει καμία ευθύνη γι’αυτήν την αναβολή.
Υπενθυμίζεται ότι η απεργία των ναυτεργατών έληγε κανονικά αυτή την Παρασκευή στις 06:00 το πρωί, όμως οι εργαζόμενοι, κατηγορώντας την κυβέρνηση για αδιαφορία και έλλειψη ευαισθησίας απέναντι στα αιτήματά τους, αποφάσισαν τη συνέχιση της πανελλαδικής απεργίας.

Τέλος σε περίπτωση που το παιχνίδι πραγματοποιηθεί αμφίβολος θεωρείται ο Εριόν Μουτσοντέμι ο οποίος βρίσκεται λόγω σπουδών εκτός Ρόδου και αν χρειαστεί να αγωνιστεί θα κάνει ταξίδι “αστραπή” από Λαμία για Ρόδο.

Πηγή : Giafkasports.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Filathlos
Filathlos
12 years ago

Den einai dikeologia auti.to dikeo Moirai na erthei me to dodekanissos to savato to apogevma na pexei kanonika tin kiriaki Kai to vrady na fygei me blue star Gia kw..oi omades tis rodou giati pane Kai erxwntai me to dodekanissos??Kai h ΕΠΣΔ prepei na ypoxrewsei to dikeo na erthei..apla yparxei asilia…..