Το πάει για αναβολή

1
moytsontemi
Μέχρι και την Κυριακή, 23 Οκτωβρίου, στις 06:00 το πρωί, θα παραμείνουν δεμένα τα πλοία στα λιμάνια, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (Π.Ν.Ο.) προχωρά σε νέα 48ωρη απεργία.
Αυτό σημαίνει ότι οι “κυανόλευκοι” είναι αδύνατον να ταξιδέψουν και το παιχνίδι με τον Απόλλων Καλυθιών αναμένεται να αναβληθεί και να επαναοριστεί σε νέα ημερομηνία απ’την ΕΠΣ Δωδεκανήσου.
Ο Α.Ο Δικαίου είχε δηλώσει στην ΕΠΣΔ πως θα ταξίδευε για την Ρόδο ξημερώματα Κυριακής αλλά απ’την στιγμή που δεν θα περάσει (εκτός απροόπτου) το πλοίο της γραμμής είναι απόλυτα δικαιολογημένος,αφού δεν φέρει καμία ευθύνη γι’αυτήν την αναβολή.
Υπενθυμίζεται ότι η απεργία των ναυτεργατών έληγε κανονικά αυτή την Παρασκευή στις 06:00 το πρωί, όμως οι εργαζόμενοι, κατηγορώντας την κυβέρνηση για αδιαφορία και έλλειψη ευαισθησίας απέναντι στα αιτήματά τους, αποφάσισαν τη συνέχιση της πανελλαδικής απεργίας.

Τέλος σε περίπτωση που το παιχνίδι πραγματοποιηθεί αμφίβολος θεωρείται ο Εριόν Μουτσοντέμι ο οποίος βρίσκεται λόγω σπουδών εκτός Ρόδου και αν χρειαστεί να αγωνιστεί θα κάνει ταξίδι “αστραπή” από Λαμία για Ρόδο.

Πηγή : Giafkasports.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ