«To NATO προετοιμάζεται για πυρηνικό χτύπημα κατά της Ρωσίας!»

0
Dodekanisos

Την άποψη πως το ΝΑΤΟ προετοιμάζεται για πυρηνικό χτύπημα κατά της Ρωσίας εξέφρασε ένας από τους ανώτερους στρατηγούς της Μόσχας. Πρόκειται για τον Vladimir Kulishov ο οποίος σε σχετικές δηλώσεις που έκανε επεσήμανε τα εξής:
«Οι επιχειρήσεις πληροφοριών του ΝΑΤΟ κοντά στα ρωσικά σύνορα βρίσκονται σε άνοδο. Οι δυνάμεις της συμμαχίας εντείνουν τη στρατιωτική εκπαίδευση, στην οποία επεξεργάζονται σενάρια στρατιωτικής δράσης κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας, συμπεριλαμβανομένων πυρηνικών χτυπημάτων στο έδαφός μας».

Σημειώνεται ότι Ρώσοι αξιωματούχοι είχαν προηγουμένως επικρίνει το σύστημα ανταλλαγής πυρηνικών του ΝΑΤΟ, βάσει του οποίου ορισμένα από τα αμερικανικά όπλα αποθηκεύονται σε μη πυρηνικά κράτη, όπως το Βέλγιο, η Γερμανία, η Ιταλία, η Ολλανδία και η Τουρκία.

Η Ρωσία αντιτίθεται στην επέκταση του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη και την αυξανόμενη παρουσία του στην Ουκρανία για τη συνεχιζόμενη κρίση, την οποία θεωρεί μέρος ενός πολέμου με αντιπροσώπους υπό την ηγεσία των ΗΠΑ εναντίον της. Η στρατιωτική υποστήριξη που παρέχουν η Ουάσιγκτον και οι σύμμαχοί της στο Κίεβο μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτη κλιμάκωση και άμεσο πόλεμο με τη Ρωσία, που είναι πιθανό να οδηγήσει σε πυρηνική ανταλλαγή, προειδοποιούν αξιωματούχοι στη Μόσχα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments