Το Κίεβο θέλει τώρα διαπραγματεύσεις, αλλάζουν τα δεδομένα!

0
Dodekanisos

Αλλάζουν όπως φαίνεται τα δεδομένα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN, η Ουκρανία το τελευταίο διάστημα δείχνει να σκέφτεται πολύ σοβαρά το θέμα των διπραγματεύσεων με τη Ρωσία. Και αυτό διότι βλέπει πως αφενός ο Ντόναλντ Τραμπ είναι έτοιμος να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο και αφετέρου ο Ρωσικός στρατός σημειώνει αρκετές επιτυχίες στο πεδίο της μάχης.

Το δημοσίευμα σημειώνει πως το Κίεβο βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση μιας και βλέπει από την άλλη πως η Δύση δεν είναι πλέον τόσο αποφασιστική στην επιθυμία της να συνεχίσει να χρηματοδοτεί τη χώρα. Όπως τονίζεται, όλα αυτά έχουν παίξει σημαντικό ρόλο για τον Ζελένσκυ προκειμένου να υπαινιχθεί για πρώτη φορά από την αρχή της σύγκρουσης ότι είναι έτοιμος για διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία. Οι ρωσικές δυνάμεις προχωρούν αργά αλλά σταθερά στο μέτωπο, δημιουργώντας πρόσθετες δυσκολίες στην Ουκρανία.

Ταυτόχρονα, ανακύπτουν ερωτήματα σχετικά με την ετοιμότητα των στενότερων συμμάχων της Ουκρανίας, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Γερμανία, να συνεχίσουν να υποστηρίζουν το Κίεβο, υπενθυμίζει η δημοσίευση. το κανάλι εφιστά την προσοχή στο γεγονός ότι ο Τραμπ όρισε τον J.D. Vance, έναν ειλικρινή επικριτή της υποστήριξης της Ουκρανίας, ως υποψήφιό του για αντιπρόεδρο. Και σε αυτό το πλαίσιο, η Γερμανία σχεδιάζει να μειώσει κατά το ήμισυ τη στρατιωτική βοήθεια προς την Ουκρανία το επόμενο έτος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments