Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Την Παρασκευή η παρουσίαση της Α.Σ.Τ.Ι.Ρ

Την Παρασκευή η παρουσίαση της Α.Σ.Τ.Ι.Ρ

5
xatziantoniou vagelis
Dodekanisos

Την προσεχή Παρασκευή 1 Αυγούστου πρόκειται να γίνει η επίσημη παρουσίαση του Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. (Αθλητικός Σύλλογος Τριαντών Ιαλυσού Ρόδου), ο οποίος θα δώσει αποκλειστική βαρύτητα στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και στην ανάδειξη νέων ταλαντούχων αθλητών. Η παρουσίαση έχει προγραμματιστεί στις 19:00 στο ξενοδοχείο Blue Bay και ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. απευθύνει κάλεσμα σε όλο τον κόσμο στους γονείς και στους αθλητές για να ενημερωθούν σχετικά με τους στόχους του νεοσύστατου σωματείου. Στην παρουσίαση θα μιλήσουν τα μέλη της διοίκησης και ο υπεύθυνος προπονητής του συλλόγου Βαγγέλης Χατζηαντωνίου, οι οποίοι και θα αναφέρουν τους λόγους της δημιουργίας του Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. αλλά και τα πλάνα τους για τα επόμενα χρόνια.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
filerimos!
filerimos!
9 years ago

mpravo paidia!kali kinisi apo triantenous kai mono triantenous oxi @@@@@@@@@@@@@@ pou emaepse o stagkas kai tous xarise kai to gipedo…….o ialisos se triantenous……..

Ialysos city
Ialysos city
9 years ago

kai oxi mono o stagas alla kai oi parea tou xatzinikita pou efere ta pano kato sto xorio mas mesa se 2 xronia mas ekane @@@@@@ omadika kai opadika,syn oti einai o PRWTOS ypeythinos gia tis sxeseis mas me ton diagora pou den tis ithele pote os gnisio ELAFAKI!Vevaia kai oi Diagorites to palepsane oste na symvei ayto alla xoris ayton ton @@@@@@@@@@ eimai sigouros oti tpt den tha eixe symvei
IALYSOS 1948-2011(META YPARXEI MONAXA H ANAGENNHSH RODOU)dipla tou pleon exei meinei to bar seduse kai oi mpatsoi apo dipla…DROMO APO TO XWRIO MAS @@@@@@@@@@@@@@.

Αντώνης
Αντώνης
9 years ago

Ειστε απλως γελοιοι!Για αυτο ποτε δεν θα παμε μπροστα!Κρυβεστε πισω απο ενα προσονιμιο και νομιζετε οτι ειστε καποιοι!οταν ο ιαλυσος ειχε αναγκη ησασταν κρυμενοι στις τρυπες σας!αυτοι ειμαστε επιτελουσ χωρις την αναγκη του δημου και με δυνατη διοικηση και μονοι μας χωρις αδελφικες σχεσεις με σωματια οπως θελανε καποιοι, εσασ δεν σας θελουμε! καθιστε σπιτακι σας να μπαινετε απροσωπα να βγαζετε την κακιας γιατι δεν εχετε τα κοτσια να το κανετε αυτοπροσωπος!Συγχαρητηρια στον κυριο Χατζηαντωνίου για την προσπαθεια που κανει!

βουναρα
βουναρα
9 years ago

μακαρι η κινηση με τον ορφεα να ειναι προπομπος να φυγουν του χρονου απ την πολη μας…….αρκετα!!!!!!

για γελια
για γελια
9 years ago

ειστε απιστευτοι…..ειστε οι λεγομενοι sk@totri@ntenoi που μια ζωη θελατε το κακο του χωριου, μονο και μονο για να σχολιασετε και να κρινετε..εισασταν μια ζωη στην αφανια απο τα σπιτια σας ,χωρισ φιλους και ευτυχως ενα ιντερνετ για να ακουστει ο λογος σας ο λογος σας. αν ερχοταν ο βαρδηνογιαννης , ο κοκκαλης και εκανε τα ιδια που κανει ο χατζηνικιτας τι θα λεγατε..??τιποταααα…ντουμπεκηηηηη…αλλα επειδει ειναι κοντα στον κοσμο εχετε λογο..χςριατες σταγκικοι και τσικκικη…λεγομενοι προεδροι ομαδων απο του δημου τα λεφτα..επι καλιγερου εποχη δεν μιλισε κανενας..επι λακτανιδη εποχη ουτε εκει κανενας που πηγε να σας κλεψη τα χωραφια ((κοιμησμενοι)).ειρθε ενας ανθρωπος με λεφτα απο την τσεπη του,με την συντηρηση του γηπαιδου απο την τσεπη ..δεν ζυτησε δανεικα..και κρινετε???εσεις θελετε ευθανασιαααα….