«Την έχετε ακούσει να γελάει; Αυτό είναι το γέλιο …μιας τρελής!»

0
Dodekanisos

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πιστεύει ότι η Δημοκρατική Καμάλα Χάρις θα είναι πιο εύκολο να νικηθεί από τον Τζο Μπάιντεν. Ο Τραμπ, ο πρώην πρόεδρος, μίλησε σε μια συγκέντρωση στη βορειοανατολική Πενσυλβάνια. “Την ακούσατε να γελάει; Αυτό είναι το γέλιο μιας τρελής”, είπε ο Τραμπ, προσθέτοντας ότι δυσαρεστήθηκε από την εικονογράφηση της Χάρις στο εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του περιοδικού Time. «Εγώ φαίνομαι πολύ καλύτερα από αυτήν».

Ο Τραμπ επανέλαβε ισχυρισμό του ότι έχασε τις εκλογές του 2020 λόγω νοθείας, απέρριψε την απειλή της κλιματικής αλλαγής και είπε ότι το σχέδιό του να επιβάλει γενικούς δασμούς σε ξένα αγαθά δεν θα λειτουργούσε ως φόρος στους καταναλωτές των ΗΠΑ.
Ο Τραμπ τόνισε επίσης ότι εαν επανεκλεγεί θα υπογράψει εκτελεστικό διάταγμα που θα δίνει εντολή στους γραμματείς του υπουργικού συμβουλίου και τους επικεφαλής των υπηρεσιών να αναλάβουν δράση για τη μείωση των τιμών.
«Λέει ότι θα μειώσει το κόστος της διατροφής και της στέγασης από την πρώτη μέρα», είπε ο Τραμπ στο πλήθος στο Mohegan Sun Arena στο Casey Plaza. «Αλλά η πρώτη μέρα για την Καμάλα ήταν πριν από τρεισήμισι χρόνια, οπότε γιατί δεν το έκανε τότε; Αυτή είναι η Ημέρα 1.305, είμαστε στην Ημέρα 1.305, οπότε γιατί δεν το κάνει τώρα;»

Σημειώνεται ότι η Πενσυλβάνια ήταν μία από τις τρεις πολιτείες της Rust Belt, μαζί με το Ουισκόνσιν και το Μίσιγκαν, που βοήθησαν στη νίκη του Τραμπ στις εκλογές του 2016

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments