Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Τιμήθηκε ο Βασσάρας

Τιμήθηκε ο Βασσάρας

1
5
Dodekanisos
Σε πολύ ψηλά επίπεδα κυμάνθυκε η ομιλία-παρουσίαση του Κύρου Βασσάρα αλλά  χαμηλά ήταν τα επίπεδα προσέλευσης εκείνων που εμπλέκονται με το ποδόσφαιρο.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Ακταίον χθες το βράδυ με πρώτο ομιλήτή τον διατροφολόγο Μανώλη Μοράρη, ο οποίος κλήθηκε στο βήμα απο τον Σάββα Καλαθενό,αντιπρόεδρο της ΕΠΣΔ,ο οποίος καλοσώρισε τους ομιλητές και τους παριστάμενους.
Σίγουρα το φαινόμενο είναι λυπηρό όταν βλέπεις να απουσιάζουν από μια τέτοια σπουδαία διοργάνωση πρόσωπα που καθημερινά ασχολούνται με το ποδόσφαιρο αλλά αγνοούν κανονισμούς που θα έπρεπε να τους γνωρίζουν για να μπορούν να ασκούν και καλοπροαίρετη κριτική στους διαιτητές.Ο αριθμός των παραγόντων δεν έφτανε τα δάχτυλα του ενός χεριού ενώ το ίδιο συνέβη και με την παρουσία των προπονητών.Λίγο -πολύ ο αριθμός των διατητών ήταν ικανοποιητικός αλλά ένα τέτοιου είδους σεμινάριο δεν αφορά τόσο τους ίδιους όσο τους υπόλοιπους …πρωταγωνιστές των γηπέδων.
Τα βίντεο που πρόβαλε ο Κύρος Βασσάρας ήταν από τα καλύτερα παραδείγματα που μπορούσε να δώσει ενώ κατά την διάρκεια τους έγιναν ωραιότατοι διάλογοι με ερωτήσεις και απαντήσεις.
Από τα σημαντικά της εκδήλωσης ήταν η τιμή που έγινε στον κ.Βασσάρα από την διοιήση του Κολοσσού Κάστρου που του απένειμε τιμητική πλακέτα.
Ηλίας Λοίζος
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Γεννάτος Γεώργιος
Γεννάτος Γεώργιος
11 years ago

Ηλία αν θέλουν κόσμο στις εκδηλώσεις, ας τις προβάλλουν και λίγο αντί να τις υποβαθμίζουν οι ίδιοι οι διοργανωτές.