Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Τίμησαν τον Στεφανάκη και το βιβλίο του! (pics)

Τίμησαν τον Στεφανάκη και το βιβλίο του! (pics)

0
10
Dodekanisos

Στην κατάμεστη αίθουσα «Καλλιπάτειρα» του Ροδίων Παιδεία, έγινε χθες η παρουσίαση του βιβλίου «Διοίκηση και Οργάνωση Αθλητικού Σωματείου», που συνέγραψε ο Β΄ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου Στεφανάκης Θεοδόσης.
Παράγοντες του ποδοσφαίρου, του στίβου, του μπάσκετ, του βόλεϊ και αρκετοί προπονητές ποδοσφαίρου έδωσαν το παρών, αφού το βιβλίο του κ. Στεφανάκη, το οποίο εκδόθηκε από την ΕΠΣΔ, ενδιαφέρει όλα τα αθλητικά σωματεία που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και όχι μόνο στο νησί μας και τα υπόλοιπα Δωδεκάνησα.
Η εκδήλωση άνοιξε με τον παρουσιαστή της βραδιάς Παύλο Ντοκουόπιλ να καλεί στο βήμα
τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη για ένα σύντομο χαιρετισμό. Στην συνέχεια χαιρετισμό απηύθυναν ο οικοδεσπότης του «Ροδίων Παιδεία» γενικός διευθυντής Κυριάκος Κυριακούλης, ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, ο Αντιδήμαρχος Ρόδου Στέργος Παρδαλός, ο περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Μπαριανάκης, και ο Πρόεδρος της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε Ρόδου Γιάννης Ηρακλείδης.
Την παρουσίαση του βιβλίου και το εγκώμιο του Θεοδόση Στεφανάκη έπλεξε ο δικηγόρος και πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου Γιώργος Στράτος, ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία του με αναφορά στην πρώτη μέρα της γνωριμίας τους η οποία έγινε στενή φιλία. Σε όλους όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση μοιράστηκαν βιβλία, χωρίς αντίτιμο, και αμέσως άρχισαν να το ξεφυλλίζουν και να διαβάζουν γρήγορα τις πρώτες σελίδες πριν ξεκινήσει η παρουσίαση του βιβλίου.
Θεωρούμε πως το βιβλίο του κ. Στεφανάκη θα είναι πλέον το «Ευαγγέλιο» για κάθε αθλητικό σωματείο που θα ήθελε να λειτουργεί όσο γίνεται καλύτερα και σωστά. Το θερμό χειροκρότημα του ακροατηρίου ήταν η καλύτερη ηθική ανταμοιβή του Θεοδόση Στεφανάκη, ο οποίος έδειξε φανερά συγκινημένος από τα καλά λόγια που άκουγε από γνωστούς και άγνωστους.
 {yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2015_2016/varius/stefanakis_vivlio] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments