Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Τι ζητούν 21 διαιτητές για να συνεχίσουν να παίζουν

Τι ζητούν 21 διαιτητές για να συνεχίσουν να παίζουν

0
Dodekanisos

Επιστολή μέσω της οποίας κάνουν γνωστά έξι αιτήματα τους προκειμένου να συνεχίσουν να αγωνίζονται στα τοπικά μας πρωταθλήματα, γνωστοποιούν μέσω επιστολή τους εικοσιένα διαιτητές του Συνδέσμου της Δωδεκάνησο. Αναλυτικά, το κείμενο της επιστολής τους είναι το ακόλουθο:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,
Με αφορμή την τελευταία απόφασή σας, αλλά και γεγονότα παλαιότερων ετών, σας αποστέλλουμε τα παρακάτω αιτήματα ζητώντας την πλήρη υλοποίηση αυτών για να επανέλθει η κανονικότητα όσον αφορά τη συμμετοχή μας στα τοπικά πρωταθλήματα. Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν εκπροσωπούμε το σύνολο των εν ενεργεία διαιτητών της ένωσης μας, και το παρόν κείμενο συντάχθηκε με τη σύμφωνη γνώμη συγκεκριμένης μερίδας μελών, όπου αναλαμβάνει και την πλήρη ευθύνη. Επισημαίνουμε δε ότι η επιστολή είναι ανοικτή προς υπογραφή και αποδοχή από οποιονδήποτε εν ενεργεία διαιτητή, ο οποίος δεν συμπεριλαμβάνεται επί της παρούσης, διότι δεν κατέστη εφικτό να ενημερωθεί εγκαίρως.
Συνοψίζοντας:
Σε περίπτωση βιαιοπραγίας κατά οποιουδήποτε μέλους της διαιτητικής ομάδας, εντός τους χρονικού διαστήματος που απαιτείται για την διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα (κατά την άφιξη, κατά την διάρκεια, μετά τη λήξη, κατά την αποχώρηση), θα πραγματοποιείται αποχή τριών αγωνιστικών εντός έδρας στα παιχνίδια που της υπαίτιας, ανεξαρτήτως αν η βία έχει προέλθει από αξιωματούχο, ποδοσφαιριστή, προπονητή, παράγοντα ή φίλαθλο της ομάδας.
Σε περίπτωση ανακοίνωσης δυσφημιστικής δήλωσης σε ΜΜΕ, Social Media κ.λπ. κατά εν ενεργεία ή μη εν ενεργεία διαιτητή από οποιοδήποτε αθλητικό σωματείο ή μέλος αυτού, επίσημο ή ανεπίσημο, θα πραγματοποιείται αποχή μιας αγωνιστικής και όσο δεν αναιρείται δημοσίως στο ίδιο μέσο με υπογράφοντα τον εντολέα της, θα παραμένει επ’ αορίστου. Στην δυσφήμιση συμπεριλαμβάνεται και η δημόσια κρίση για οποιαδήποτε διαιτητική απόφαση.
Πλήρης νομική και οικονομική κάλυψη για σωματικές και υλικές βλάβες σε περιπτώσεις βιαιοπραγίας κατά εν ενεργεία και μη εν ενεργεία διαιτητών. Στις υλικές βλάβες συμπεριλαμβάνονται προσωπικά αντικείμενα, διαιτητικός εξοπλισμός, όχημα μετακίνησης κ.λπ.. Το παραπάνω ισχύει κατά την άφιξη, κατά την διάρκεια, μετά τη λήξη, κατά την αποχώρηση από ένα αθλητικό γεγονός, αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή μπορεί να αποδειχτεί ότι η επίθεση έλαβε χώρα εξαιτίας κάποιου αθλητικού γεγονότος που σχετίζεται με την διαιτητική ιδιότητα των μελών μας. Μέχρι την ολική αποζημίωση μέρους ή μερών της παραπάνω, αποχή επ’ αορίστου από την αγωνιστική δραστηριότητα. Επίσης, εφαρμογή της παραγράφου 1.
Αυστηρή τήρηση του ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ σε όλα τα γήπεδα της Δωδεκανήσου. Σε αυτό, συμπεριλαμβάνονται και οι άμεσες επιδιορθώσεις όλων των διαιτητικών αποδυτηρίων που στερούνται καθαριότητας αλλά και βασικού εξοπλισμού υγιεινής. Με την αναγραφή στο Φ.Α. θα πρέπει, άμεσα, η διοργανώτρια αρχή να διατάσσει και να εποπτεύει την αποκατάσταση των ακατάλληλων χώρων, έχοντας την υποχρέωση να μας ενημερώσει μετά το πέρας των εργασιών ότι πλέον συμβαδίζουν με το πρωτόκολλο. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης και αναγραφής για δεύτερη φορά στο Φ.Α., ανεξαρτήτως έπειτα της επισκευής ή όχι των χώρων, θα πραγματοποιείται αποχή για τους επόμενους δύο αγώνες εντός έδρας του υπαίτιου αθλητικού σωματείου.
Αναπροσαρμογή εξοδολογίων αγώνων
Δωρεάν διάθεση των διαιτητικών σημάτων της τρέχουσας περιόδου
Παρακαλούμε για την σύμφωνη γνώμη και έγγραφη τοποθέτησή σας, εκ των προτέρων, για το σύνολο των παραπάνω παραγράφων. Η μη άμεση και επίσημη τοποθέτηση για την τήρηση οποιασδήποτε εκ των παραπάνω, κατά την διάρκεια όλων των μελλοντικών αγώνων, μέχρι αναίρεσης της παρούσας, θα επιφέρει αποχή όλων των υπογραφόντων μέχρι και την υλοποίηση της.
Οι υπογράφοντες την επιστολή κατά αλφαβητική σειρά:
ΑΝΤΩΝΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ

ΑΤΣΙΚΝΟΥΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΓΙΑΜΟΥΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΑΤΕΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΚΙΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΟΥΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΔΟΥΛΓΕΡΗΣ

ΛΑΖΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ

ΜΟΣΧΑΤΟΣ ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ

ΝΤΟΚΟΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΠΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ

ΠΛΑΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΑΡΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΠΑΡΤΑΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments