Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Τι γίνεται με το γήπεδο Θεολόγου;

Τι γίνεται με το γήπεδο Θεολόγου;

0
Το γήπεδο του Θεολόγου το 2017
Dodekanisos

Πραγματικό γεφύρι της Άρτας έχει καταντήσει η ολοκλήρωση της κατασκευής του γηπέδου στον Θεολόγο. Η τοπική ποδοσφαιρική ομάδα Δαμάγητος εδώ και χρόνια είναι ξεσπιτωμένη και κανέναν δεν ενόχλησε η παρακμή του σωματείου αλλά και η αδυναμία των μικρών παιδιών του χωριού να αθληθούν όπως όλα τα συνομήλικα τους.

Είναι όντως εύλογη η απορία εκείνων που δεν σκέφτονται πολιτικά αλλά αθλητικά και τονίζουν με παράπονο «που είναι το γήπεδο μας»;

Το γήπεδο του Θεολόγου το 2017
Το γήπεδο του Θεολόγου όπως είναι σήμερα

Η όλη υπόθεση ξεκίνησε με τα αντισταθμιστικά έργα της ΔΕΗ στα οποία οι πολιτικοί συναίνεσαν και όχι οι άνθρωποι του αθλητισμού, ενώ οι κάτοικοι είχαν χωριστεί σε δύο στρα-τόπεδα. Ανεξάρτητα από όλα αυτά και τα λάθη που έγιναν από τότε (αν θυμόμαστε καλά το 2002) μέχρι σήμερα (2017), το αποτέλεσμα και το συμπέρασμα που βγαίνει είναι πως η ομάδα του Δαμάγητου δεν βρίσκεται στο σπίτι της, στον δικό της χώρο, παρά μόνο γυροφέρνει από γήπεδο σε γήπεδο ως φιλοξενούμενη και το σημαντικότερο τα μικρά παιδιά δεν έχουν ένα χώρο  στο χωριουδάκι τους να αθληθούν.

Το γήπεδο του Θεολόγου το 2017
Μια άποψη της εξέδρας

Δεν θα επιρρίψουμε ευθύνες ούτε στον «Καλλικράτη» ούτε στον «Καποδίστρια» αλλά στους φωτισμένους τοπικούς πολιτικούς «ηγέτες», που ουσιαστικά τόσα χρόνια με λόγια, με υποσχέσεις και διάφορες άλλες εμπνεύσεις ξεγελούσαν τους ανθρώπους του αθλητισμού, του σωματείου αλλά όχι όμως και τους ντόπιους πολιτικούς εκπροσώπους του Θεολόγου (αυτοί λειτουργούσαν με εκείνα που τους ξεφούρνιζαν κάθε φορά οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι)!! Έφτασε πλέον ο καιρός κάποιος από τους αρμόδιους πολιτικούς να δώσει σταράτες εξηγήσεις για την εξέλιξη της υπόθεσης και που βρίσκεται η τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα. Επιτέλους, με θάρρος ένας, ας πει στους ανθρώ-πους του Δαμάγητου αλλά και στα μικρά παιδιά, ότι το γήπεδο σας θα γίνει ή δεν θα γίνει.

Αυτά είναι τα ξεκάθαρα λόγια και όχι τα μισόλογα. Περιμένουμε και εμείς να μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει με ένα αθλητικό χώρο, ο οποίος λιμνάζει στην γραφειοκρατία ή μήπως στην έλλειψη των χρημάτων;

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments