Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Θυμήθηκαν τα παλιά «ΚΑΡΑ» – Τρούλλης

Θυμήθηκαν τα παλιά «ΚΑΡΑ» – Τρούλλης

0
kaloudis troulis
Dodekanisos

Στο νησί μας για διακοπές βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα μαζί με την οικογένεια του ο Λευτέρης Τρούλλης. Βέβαια η χαρά μεγάλη για τους γονείς του που θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν καθημερινά με τις εγγονές τους. Ο Λευτέρης από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στο νησί μας, μετά από αρκετό καιρό, θέλησε να συναντηθεί με παλιούς συμπαίκτες του αλλά και φίλους. Το έκανε πράξη, και όλοι μαζί θυμήθηκαν τις εποχές που όντας πιτσιρικάδες έπαιζαν στην ομάδα τους αλλά και στις μικτές της ΕΠΣΔ.
Παράλληλα έμαθε πως στην Ρόδο βρίσκεται ακόμη ένας παλιός συμπαίκτης του από την Εθνική Ελπίδων Ελλάδας, ο Γιώργος Καραγκούνης. Την επόμενη μέρα βρέθηκε στο ενωσιακό γήπεδο, στην σχολή προπονητών, και συναντήθηκε με τον Πρωταθλητή Ευρώπης του 2004 « ΚΑΡΑ». Μέσα σε ελάχιστο χρόνο πρόλαβαν να πουν αρκετά αλλά ανανέωσαν το ραντεβού τους καθώς ο «ΤΥΠΑΡΑΣ» έχει υποχρεώσεις στην σχολή και περιορισμένο χρόνο.
Ωστόσο ακόμα μια έκπληξη περίμενε τον Λευτέρη, αφού συνάντησε και τον πρώην προπονητή του Στράτο Βουτσακέλη, που πλέον είναι εκπαιδευτής στις σχολές της ΕΠΟ, και συζήτησαν για αρκετά θέματα από την συνεργασία τους στην ομάδα της Καλαμάτας.
kara voutsakelis

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments