Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Όρθιος και στη Ραφήνα, μπορούσε τη νίκη!

Όρθιος και στη Ραφήνα, μπορούσε τη νίκη!

0
7
Dodekanisos

Μεγάλη ευκαιρία να “καθαρίσει” από τώρα την υπόθεση άνοδο έχασε ο Ιάλυσος ο οποίος ναι μεν δεν ηττήθηκε από την Θύελλα μέσα στη Ραφήνα, όμως έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θα μπορούσε να κερδίσει το παιχνίδι αν ο Μαθιός δεν αστόχούσε από τα έντεκα βήματα στο 82′! Ακόμα και έτσι όμως, ο Ιάλυσος έδειξε ότι είναι η καλύτερη ομάδα αό τις υπόλοιπες τρεις και αργά ή γρήγορα θα τελειώσει και μαθηματικά την κατάκτηση της ανόδου. Ο Ιάλυσος σήμερα στη Ραφήνα είχε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο κατά την διάρκεια του οποίου κυριάρχησε στον αγωνιστοκό χώρο, πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ με τον Σταυλά ενώ θα μπορούσε να σημειώσει και άλλα. Στην επανάληψη, η Θύελλα κέρδισε κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο μπαίνοντας πιο δυνατά στην προσπάθεια της να φθάσει στην ισοφάριση. Πέτυχε ένα γκολ σε ένα κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού από ολιγωρία στην άμυνα του Ιιάλυσου σε ένα σημείο όπου έδειχνε να έχει το μομέντουμ του αγώνα. Ο Ιάλυσος ξεπέρασε τον αιφνιδιασμό και βρήκε και πάλι τα πατήματα του, αρχόζοντας να γίνεται και πάλι επιθετικός. Είχε την χρυσή ευκαιρία με τον πέναλτι, όμως δεν τα κατάφερε και ετσι το παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο.
Διαβάστε το φιλμ του αγώνα όπως παρουσιάστηκε στην live κάλυψη του news12.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Κατσιούλης, Μπαξεβάνης(70′ Προδρόμου), Τσέλιος, Σερέτης, Τασσόπουλος, Ντούνης, Χαραχτίδης, Γεραγωτέλλης (85′ Μαργέτης), Καζαντζής, Κατσούγκρης (70′ Δημεσπήρα), Αθανασόπουλος

ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Σταυλάς, Παφιάκης, Παπαδημήτρης, Φυλακούρης, Αθανασίου, Ρεκλείτης, Χατζηλιόντας(88′ Μαλλιάκας), Σπάρταλης(72′ Καρπαθάκης), Χατζηφούντας, Μαθιός(85′ Χειμωνέτος).

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κύριος Μπλούνας από τον σύνδεσμο της Φθιώτιδας με βοηθούς τους κύριους Κασσαβέτης (Αιτολοακαρνανίας) και Καραγιάννης (Φθιώτιδας).

Σε πέντε περίπου λεπτά ξεκινά ένας από τους σημαντικότερους αγώνες του Ιάλυσου για την διεκδίκηση της ανόδου στην Γ’ Εθνική. Το γήπεδοπ της Ραφήνας είναι μικρό, με συνθετικό χλoοτάπητα. Οι καιρικές συνθήκες είναι καλές, ηλιόλουστη μέρα μμε το θερμόμετρο να φτάνει στους 27 βαθμούς κελσίου. Αξίζει να σημειωθεί πως περίπου δεκαπέντε φίλοι του Ιάλυσου βρίσκονται εκεί.

Το παχνίδι μόλις ξεκίνησε.

2′ Ο Σταυλάς μπήκε μέσα στην περιοχή από δεξιά έκανε το σουτ, η μπάλα κάπου κόντραρε κατέληξε στον Χατζηφούντα ο οποίος σουταρε στέλνοντας όμως την μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του γκολκίπερ των γηπεδούχων.

11′ Δυνατό σουτ του Ρεκλείτη έξω από την περιοχή, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.

30′ Συμπληρώθηκε το πρώτο ημίωρο στο γήπεδο της Ραφήνας, 0-0 το σκορ με τον Ιάλυσο να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, έχει κάποιες φάσεις και προσπαθεί να χτυπήσει με κάθετες πάσες στην πλάτη της άμυνας της Θύελλας που δείχνει να έχει κάποια μικρά κενά.

34′ ΓΚΟΛ!! Δυνατό σουτ του Σταυλά περίπου από την απόσταση των 30 μέτρων, η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κατσιούλη και στη συνέχεια στα δίχτυα.

45′ Ο Χατζηφούντας μπήκε στην περιοχή, έκανε μια ντρίμπλα σουταρε από πολύ καλό σημείο, όμως η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

ΤΕΛΟΣ πρώτου ημιχρόνου στο Δημοτικό Στάδιο της Ραφήνας, με τον πρωταθλητή Δωδεκανήσου να προηγείτε με σκορ 1-0 με το θαυμάσιο γκολ του Σταυλά με μακρινό σουτ. Ο Ιάλυσος ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του ημιχρόνου και σαφώς είναι πολύ κοντά σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε στο γήπεδο της Ραφήνας, με της δύο ομάδες να μην έχουν κάνει αλλαγές.

48΄Απευθείας εκτέλεση φαουλ του Χαραχτίδη, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λουτριώτη.

60′ Μία ώρα συμπληρώνεται στη Ραφήνα, το 0-1 παραμένει με τους γηπεδούχους να έχουν ανέβει ψηλά να ελέγχουν το παιχνίδι, χωρίς όμως να έχουν την κλασική ευκαιρία μπροστά από την εστία του Λουτριώτη. 

67′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαραχτίδη, η μπάλα κατέληξε στην δεξιά γωνία του Λουτριώτη αφού αναπήδησε και στο έδαφος γκολ, 1-1.

70′ Δύο αλλαγές για την Θύελλα Ραφήνας, στην θέση του Μπαξεβάνη ο Προδρόμου και στην θέση του Κατσούγκρη ο Δημεσπήρα.

72′ Πρώτη αλλαγή για τους πρωταθλητές μας, στην θέση του Σπάρταλη ο Καρπαθάκης.

78′ Ωραία προσπάθεια του Χατζηφούντα από αριστερά, έκανε την παράλληλη πάσα στον αμαρκάριστο Καρπαθάκη, ο οποίος σουταρε από πολύ κοντά αουτ.

80′ Απευθείας εκτέλεση του Ρεκλείτη, δύσκολα σε κόρνερ ο Κατσιούλης.

81′ Πέναλτι για τον Ιάλυσο και κίτρινη κάρτα στον Καζάντζη. 

82′ Εκτελεί ο Μαθιός στην δεξιά γωνία του Κατσιούλη, ο οποίος αποκρούει το πέναλτι και στη συνέχεια μακριά οι αμυντικοί των γηπεδούχων.

85′ Αλλαγή για την Θύελλα Ραφήνας, στην θέση του Γεραγωτέλλη ο Μαργέτης. Αλλαγή και για τον Ιάλυσο, στην θέση του Μαθιού περνάει ο Χειμωνέτος.

88′ Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον Ιάλυσο, στη θέση του Χατζηλιόντα περνάει ο Μαλλιάκας.

ΤΕΛΟΣ του αγώνα στην Ραφήνα. Τελικό αποτέλεσμα 1-1. Ο Ιάλυσος παραμένει πρώτος στον όμιλο ενώ θα μπορούσε να φύγει με την νίκη από τη Ραφήνα, αν στο 82ο λεπό ο Μαθιός ευστοχούσε από τα έντεκα βήματα.

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2014_2015/a_katigoria/rafina_gipedo/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments