Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Θρασύτατη ληστεία σε μεγάλο Super Market στο Φαληράκι

Θρασύτατη ληστεία σε μεγάλο Super Market στο Φαληράκι

0
Dodekanisos

Μεγάλη επιχείρηση σε εξέλιξη από την  αστυνομία για την σύλληψη δυο ανδρών, πιθανότατα αλλοδαπών, οι οποίοι το βράδι του Σαββάτου λήστεψαν το Super Market «ΑΒ Βασιλόπουλος» στο Φαληράκι.

Από ότι έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα φαίνεται ότι οι δράστες παρακολουθούσαν καιρό τις κινήσεις του ιδιοκτήτη του Super Market και γνώριζαν πότε ακριβώς να επιτεθούν.

Συγκεκριμένα, δυο άνδρες με καλυμένα τα πρόσωπά τους είχαν στήσει καρτέρι  στον ιδιοκτήτη, τον οποίον ακινητοποίησαν και με την απειλή όπλων τον ανάγκασαν να τους δώσει τις εισπράξεις που βρίσκονταν στα ταμεία, περίπου 50.000 ευρώ.

Οι  αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και του ΑΤ Αρχαγγέλου, μελετούν τις κινήσεις των δραστών όπως αυτές καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα που διαθέτει το Super Market κι έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας:

Στις 05-08-2017 από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο αγνώστων δραστών οι οποίοι με καλυμμένα χαρακτηριστικά, βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας στο Φαληράκι της Ρόδου, εξανάγκασαν με την απειλή όπλων διευθυντή καταστήματος Super Market να τους παραδώσει χρηματικό ποσό προερχόμενο από εισπράξεις.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments