Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Θέλει ακόμα δουλειά! (pics)

Θέλει ακόμα δουλειά! (pics)

0
DSC07653
Dodekanisos

Δείχνοντας πως θέλει ακόμα αρκετή δουλειά προκειμένου να φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο, ο Ιάλυσος κέρδισε τον Φοίβο Κρεμαστής με 2 – 0 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο «Οικονομίδειο» γυμναστήριο της Ιαλυσού. Οι γηπεδούχοι έδειξαν βελτιωμένοι σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό απέναντι στην Ρόδο, όμως σίγουρα η εικόνα τους δεν ήταν ακόμα αυτή που περιμένει να δει ο νέος προπονητής Πέτρος Μίχος αλλά και ο φίλαθλος κόσμος ενόψει και του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Αυτό είναι λογικό μιας και οι «ερυθροκίτρινοι» μόλις το τελευταίο διάστημα έχουν μπει στην διαδικασία του τελικούς τους μονταρίσματος. Το βασικότερο πρόβλημα των νταμπλούχων Δωδεκανήσου ήταν το γεγονός ότι δεν έχουν αποκτήσει τον απαραίτητο ρυθμό αλλά και το ότι υπήρχαν και αποστάσεις μεταξύ των γραμμών τους. Ήταν κάτι που φάνηκε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο οι γηπεδούχοι ναι μεν έδειχναν να έχουν μια υπεροχή όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Στην επανάληψη έγιναν πολλές αλλαγές από τους δυο προπονητές και το παιχνίδι πήρε μια άλλη τροπή με τον Ιάλυσο πάντως να πετύχει ακόμα ένα τέρμα και να «κλειδώνει» τελικά τη νίκη. Ο Φοίβος ήταν σίγουρα ένας πολύ καλός αντίπαλος και σίγουρα θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Αν θα μπορούσε κάποιος να ξεχωρίσει μια γραμμή του Ιάλυσου, σίγουρα θα έδινε μερικούς πόντους παραπάνω στην άμυνα του με το δίδυμο των Κοκκίνη, Παπαδημήτρη να δεσπόζει και να λειτουργεί πολύ καλά. Εξαιρετικός ήταν και ο Δημήτρης Σταυλάς που εξελίσσεται σε σταθερή αξία για τους «ερυθροκίτρινους».
Στο 35’ από ωραία πάσα του Κοιλιάρα στην πλάτη της άμυνας, ο Σίμωσης προχώρησε και με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 1 – 0.
Στο 69’ ο Φελεγκάκης ανέτρεψε τον Μαθιό στην μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο «παθών» και διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0.
Ο Ιάλυσος είχε και δυο δοκάρια. Στο 19’ μετά από φάουλ του Παφιάκη, ο Παπαδημήτρης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι και
Στο 49’ ο Κοιλιάρας πάσαρε στον Χατζηκοσμά ο οποίος σούταρε διαγώνια αλλά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι.
Διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς (Στεφανάκης, Σαρρής)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Σταυλάς, Παφιάκης (71’ Σπάρταλης), Αθανασίου (74’ Χειμωνέττος), Ρεκλείτης, Χατζηκοσμάς (60’ Χατζηφούντας), Σίμωσης (75’ Χατζηπέτρος), Κοιλιάρας (65’ Πλύγκος), Μαθιός (81’ Καρπαθάκης), Κοκκίνης, Παπαδημήτρης
ΦΟΙΒΟΣ: Ψωμιάδης (63’ Φαρμακαλής), Πομπού (46’ Ντοόστι), Σαλαμαστράκης, Φελεγκάκης (76’ Μήτρου), Δημητρόπουλος (63’ Γιατσιάτσος), Αξιώτης (63’ Φτάκλας), Μαίλης, Κοντόγιαννος (46’ Κολιοκώστας), Πάττας (46’ Αργέντης), Δράκος (46’ Ζουρούδης), Ορφανίδης (76’ Τζεμαλάϊ)
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2015_2016/ialisos/ialisos_foivos] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments