Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Θα παίξουμε για την ιστορία μας»

«Θα παίξουμε για την ιστορία μας»

1
manolas_mixalis
Dodekanisos
Την άποψη ότι ο Ηρακλής θα παίξει για την ιστορία του αύριο κόντρα στον ΑΟ Δικαίου, ανεξαρτήτως του ποιον θα βοηθήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, εξέφρασε με δηλώσεις του στο News12.gr ο Μιχάλης Μανωλάς. Ο προπονητής της ομάδας των Μαριτσών τόνισε χαρακτηριστικά:
«Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Πάντως και μόνο το γεγονός ότι τα Μ.Μ.Ε., αλλά και οι φίλοι του ποδοσφαίρου γενικότερα, ασχολούνται με την ιδιαίτερη κρισιμότητα που έχει το παιχνίδι για τον Δίκαιο στα Μαριτσά, τα λέει όλα και αντικατοπτρίζει την πορεία του Ηρακλή στο φετινό πρωτάθλημα. Προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε κατάλληλη όλη την εβδομάδα για αυτό το ματς και να έχουμε το αγωνιστικό πρόσωπο που χρειάζεται. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη, όπως έχουμε κάνει σε όλα τα παιχνίδια μας μέχρι τώρα, και ενώ γνωρίζουμε ότι από το αποτέλεσμα του αγώνα εξαρτώνται οι δύο πρωτοπόροι της βαθμολογίας. Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς και ο νικητής να κριθεί μέσα στο γήπεδο. Εμείς από την πλευρά μας θα παίξουμε για το όνομα και την ιστορία του Ηρακλή».
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
papanikolaoy vale
papanikolaoy vale
12 years ago

ETSI GIA NA GOYSTAROYME OPIOS EXEI KALITERI OMADA K THELEI NA KERDISEI AS ERTHEI STA MARITSA NA TO APODIXEI …ALLIOS AS KATSEI STA AYGA TOY GIATI EDO TA PALIKARIA DEN KATALAVAINOYN TPTA…PAME RE HRAKLARA H FANELA EINAI VARIA …KERDISTE TOYS GIA NA MHN SAS LENE TPOTA!!! VALE