“Θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε …ρωσικά τανκς στο Βερολίνο!”

0
Dodekanisos

Ο Μεντβέντεφ σχολίασε το άρθρο της γερμανικής εφημερίδας Bild, το οποίο ανέφερε ότι τα γερμανικά τανκς επέστρεψαν στη Ρωσία, αναφέροντας τις γερμανικές δωρεές αρμάτων μάχης στον ουκρανικό στρατό, τα οποία χρησιμοποιούνται τώρα στην επίθεση στο ρωσικό έδαφος.

«Η γερμανική εφημερίδα Bild δημοσίευσε ένα ρεβανσιστικό άρθρο στο οποίο ανακοινώνει περήφανα την επιστροφή των γερμανικών αρμάτων μάχης στο ρωσικό έδαφος. Σε απάντηση, θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε τα τελευταία ρωσικά τανκς στην πλατεία Δημοκρατίας», είπε ο Μεντβέντεφ.

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας αναφερόταν στην πλατεία του Βερολίνου όπου βρίσκεται η Bundestag. Ο Μεντβέντεφ σχολίασε προηγουμένως την επίθεση της Ουκρανίας και είπε ότι η Ρωσία δεν πρέπει πλέον να μιλάει για περιορισμούς όταν πρόκειται για ουκρανικό έδαφος.

«Από αυτή τη στιγμή, η ειδική στρατιωτική επιχείρηση, θα πρέπει να αποκτήσει ανοιχτά εξωεδαφικό χαρακτήρα. Αυτή δεν είναι πλέον απλώς μια επιχείρηση για την ανάκτηση των επίσημων εδαφών μας και την τιμωρία των Ναζί. Είναι δυνατό και απαραίτητο να πάμε σε άλλα μέρη της Ουκρανίας. Οδησσός , Χάρκοβο, Ντνίπρο και Νικολάεφ. Στο Κίεβο και όχι μόνο. Δεν πρέπει να υπάρχουν περιορισμοί. Τώρα μπορεί και πρέπει να συζητηθεί ανοιχτά και χωρίς ντροπή ή διπλωματικές υποκλίσεις», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μεντβέντεφ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments