Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Θα γίνει νέος Γκρίφιν ο Στέρλινγκ Γκιμπς ;

Θα γίνει νέος Γκρίφιν ο Στέρλινγκ Γκιμπς ;

0
Newark, New Jersey December 31, 2014. Sterling Gibbs #4 of the Seton Hall Pirates signals after hitting a three point shot in the second half in an NCAA Basketball game at the Prudential Center on December 31, 2014. (Paul J. Bereswill)
Dodekanisos

Το πρόβλημα που είχε ο Κολοσσός στην θέση του άσσου, ή όπως λένε οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι , στους point guard ήταν ήδη γνωστό. Πλέον, ο Κολοσσός από εχθές έχει έναν νέο παίκτη στο ρόστερ του και ακούει στο όνομα Στέρλινγκ Γκιμπς. Ο ίδιος φαίνεται πολλά υποσχόμενος, όπως ήταν και ο Γκρίφιν πριν ντυθεί πέρσι στα «θαλασσί».

Ο Στέρλινγκ Γκιμπς είναι ύψους 1,88μ. και απόφοιτος του Connecticut Huskies. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα τη σεζόν 2016/17 στην Ουγγρική Egis Kormend.Ο νεοαποκτηθέντας καλαθοσφαιριστής του Κολοσσού έχει να περηφανεύεται για τους 20,7 πόντους που σκόραρε ανά ματς κατά μέσο όρο την περσινή περίοδο στο ουγγρικό πρωτάθλημα.Μάλιστα, έχει και ευρωπαϊκή εμπειρία, αφού αγωνίστηκε στα προκριματικά του FIBA Champions League με την ομάδα της Nizhny για μόλις 2 παιχνίδια.

Όπως λοιπόν , ο Γκρίφιν μας ξελάσπωσε πέρσι με την έφεση που είχε στο σκοράρισμα, ερχόμενος από το άγνωστο πρωτάθλημα της Λετονίας, έτσι και ο Γκιμπς μας έρχεται από το ελάχιστα καλύτερο του λετονικού, ουγγρικού πρωταθλήματος. Μένει να δούμε εάν ο νέος Αμερικανός που ήρθε να φορέσει τα χρώματα του Κολοσσού θα αποδειχθεί ικανός να σηκώσει το βάρος του σκοραρίσματος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments