Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Θα είσαι για πάντα στις καρδίες μας «Μπόσκι»!

Θα είσαι για πάντα στις καρδίες μας «Μπόσκι»!

0
Dodekanisos

Μπορεί να έχουν περάσει 15 χρόνια από τότε που ο «Μπόσκι» δεν βρίσκεται κοντά μας.. Αλλά η οικογένεια και οι φίλοι του Διαγόρα δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ! Ο Γιάννης σε ηλικία 25 ετών αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του, βυθίζοντας ένα νησί αλλά και όλο τον Ελληνικό ποδοσφαιρικό κόσμο στο πένθος.. Ήταν ημέρα γιορτής, ο Γηραιός αγωνιζόταν με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο… μετά το 80′ λεπτό όμως που έγινε γνωστό το γεγονός όλο το γήπεδο φώναζε το όνομα του..

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Π.Α.Ε. Διαγόρα:

« Πάνε δεκαπέντε χρόνια…αλλά είναι πάντα εδώ!!!

29 Οκτωβρίου 2008…Ημέρα που σημάδεψε τον Διαγόρα, τον τόπο μας κι όλο το Ελληνικό ποδόσφαιρο…Ημέρα που έφυγε από κοντά μας ο αρχηγός…Ο Γιάννης Κοσκινιάτης. Δεν ξεχνιέται ποτέ εκείνος ο αγώνας για 4.000 ανθρώπους που βρέθηκαν εκείνη τη μέρα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης τον είχε αποκλείσει από την αποστολή, αλλά τον είχε καλέσει να βρίσκεται στο φαγητό με τους συμπαίκτες του. Δεν πήγε…

Προβληματισμός από την πρώτη στιγμή…Βουβαμάρα…Είχε διαλέξει τον δικό του δρόμο ο “Μπόσκι” και σ αυτόν πορεύθηκε, ντύνοντας στα μαύρα την οικογένεια του το νησί του, τον Διαγόρα και όλο το Ελληνικό ποδόσφαιρο, αναγκάζοντας και τον Ερνέστο Βαλβέρδε να δακρύσει σ εκείνο το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, στο άκουσμα της είδησης.

Ο Γιάννης δεν έφυγε ποτέ…Είναι πάντα στο μυαλό μας, την ψυχή μας και την καρδιά μας…Πάνε δεκαπέντε χρόνια από τότε, αλλά όσα κι αν περάσουν ο “Μπόσκι” θα ναι εδώ …Θα ζει ανάμεσα μας…Στο Δημ. Στάδιο στα κάγκελα της Θύρας 6 που τον λατρεύει …Και θα σπρώχνει από κεί ψηλά που βρίσκεται τον Διαγόρα να φτάνει στη νίκη, όπως έκανε και μέσα από τις γραμμές του γηπέδου…

ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!! »

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments