“Θα ανοίξει βεντέτα αν κρατηθούν και οι εκατό”

0
koliadis_banner
koliadis_banner
Dodekanisos

Για …βεντέτα έκανε λόγο ο πρόεδρος της Κροατίας Ζόραν Μιλάνοβιτς σε περίπτωση όπως είπε που οι Ελληνικές αρχές κρατήσουν προφυλακιστέους και τους 100 που έχουν συλλάβει για τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στην Αθήνα και κόστισαν τη ζωή του Μιχάλη Κατσουρή. Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής:

«Αν οι ελληνικές Αρχές κρατήσουν και τους 100 ως προφυλακιστέους, αυτό θα είναι ένας είδος βεντέτας, μια προσπάθεια απόδοσης συλλογικής ευθύνης. Περιμένω ότι πολύ γρήγορα, και αυτό σημαίνει ότι μέσα στις πέντε ημέρες που τους δίνει ο νόμος, οι υπεύθυνοι, αν υπάρχουν, θα εντοπιστούν και θα λογοδοτήσουν».

«Η αστυνομία έχει το δικαίωμα να τους κρατήσει για πέντε ημέρες. Αυτή η προθεσμία λήγει τώρα και αν παραταθεί η κράτηση για όλους τους συλληφθέντες που είναι 100 άνθρωποι δεν θα έχει λογική. Ανεξάρτητα από το γιατί πήγαν στην Αθήνα, που πήγαν για να επιτεθούν και να κάνουν επεισόδια κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το υποστηρίξω, η συμπεριφορά της αστυνομίας είναι περίεργη. Δεν παύουν να είναι πολίτες και να έχουν δικαιώματα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δολοφονία του 29χρονου, Μιχάλη Κατσουρή που όπως είπε «οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Έλληνας οπαδός δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, δεν έχουν γίνει γνωστές».

koliadis_banner
koliadis_banner
Προηγούμενο άρθρο“Οι πωλήσεις των διαρκείας ξεπέρασαν κάθε προσδοκία”
Επόμενο άρθρο“Ίσως έρχεται ένα νέο κύμα κορωνοϊού”
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments