Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Τετραήμερο beach volley

Τετραήμερο beach volley

0
beach_volley_kallipateira
Dodekanisos
Ο Γ.Σ. Διαγόρας, σε συνεργασία με την Beach Life Experience και την στήριξη του Δήμου Ρόδου διοργανώνουν στη Ρόδο τετραήμερο  BEACH VOLLEY . Συγκεκριμένα στο Δ.Α.Κ. «Καλλιπάτειρα», δύο σημαντικές διοργανώσεις για το άθλημα που έχει κερδίσει τις καρδιές των παιδιών του νησιού. Η πρώτη αφορά το «Μάθε beach volley με τα αστέρια», στο οποίο ο έξι φορές πρωταθλητής Ελλάδας  Μάνος Ξενάκης και πρώην αθλητής του Διαγόρα , θα διδάξει τα μυστικά του αθλήματος σε όλα τα παιδιά, θα απαντήσει στις ερωτήσεις τους και θα φωτογραφηθεί μαζί τους. Το «μάθε beach volley με τα αστέρια» θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 1-2 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης στις 17:30 , και είναι ανοικτό για όλα τα παιδιά της Ρόδου. Θα ακολουθήσει το Σαββατοκύριακο 3-4 Σεπτεμβρίου το τουρνουά Beach Volley (αντρών ,γυναικών και μεικτό )της σειράς Lipton Ice Tea Satellite Series. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αγωνιστικά μπλουζάκια, ενώ οι νικητές θα κερδίσουν δώρα από το μεγάλο χορηγό του τουρνουά Lipton Ice Tea, καθώς και από τους διοργανωτές.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα προγράμματα μπορείτε να απευθυνθείτε στην κ. Τασία Καρπαθάκη (6937750523). Oλοι μπορούν να πάρουν μέρος !!!Ανεξαρτήτως φύλου ,ηλικίας και επιπέδου γνώσης.Αρκεί να διασκεδάζεις και να σου αρέσει το BEACH VOLLEY.
Με κεντρικό σύνθημα το «Πάρε το φίλο η τη φίλη σου ,τον αδερφό η την αδερφή σου ..την μαμά σου η τον μπαμπά σου ..και έλα να παίξεις!!», ο Γ.Σ. Διαγόρας ετοιμάζεται για δύο «καυτές» διοργανώσεις.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments