“Τα σχολικά μας βιβλία είναι ακατάλληλα, αισχρά τα κείμενα τους!”

0
Dodekanisos

Τα σχολικά μας βιβλία είναι ακατάλληλα», λέει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα της Νίκης ζητώντας την αντικατάσταση τους. Ειδικότερα, τα όσα αναφέρει είναι τα ακόλουθα:


«Αναφορικά με το θέμα των αισχρών κειμένων που υπάρχουν στα σχολικά βιβλία, τα οποία η ΝΙΚΗ και οι άνθρωποί της καταγγέλλουν επί δεκαετίες, επισημαίνουμε τα εξής:

Την Τετάρτη 13-9-23, αρμοδίως το Υπ. Παιδείας απάντησε ότι όχι μόνο τα αποδέχεται, αλλά παράλληλα τα επιβραβεύει  και τα θεωρεί σύννομα με το Σύνταγμα.

Για τη ΝΙΚΗ αυτά τα βιβλία παραβιάζουν ευθέως την κατά το Σύνταγμα αποστολή τους, καθώς:

  • Συκοφαντούν την ορθόδοξη πίστη 
  • Προσβάλλουν εθνικά μας σύμβολα και την εθνική μας μνήμη
  • Προωθούν την παιδεραστία
  • Διακινούν ψεύδη
  • Καλλιεργούν πρότυπα και  συμπεριφορές διασπαστικές για την πατρίδα και την κοινωνία.

Το Υπουργείο Παιδείας αντί να ζητήσει συγνώμη για τα απαράδεκτα βιβλία και  να δράσει για την άμεση αντικατάστασή τους, επιπροσθέτει ανήθικο και αντιεπιστημονικό περιεχόμενο μέσα από τη δήθεν σεξουαλική διαπαιδαγώγηση.

Επομένως η ΝΙΚΗ δεν προσμένει από αυτή την κυβέρνηση καμία θετική εξέλιξη για την ποιότητα της διδακτικής ύλης.  Είναι αναγκασμένη να ζητήσει κυβερνητική εντολή από τον Ελληνικό λαό προκειμένου όχι μόνο να εξυγιανθεί η παιδεία των παιδιών μας, αλλά και να λογοδοτήσουν όλοι οι υπεύθυνοι για τη συγγραφή, την έγκριση και την διαιώνιση αυτών των ακατάλληλων βιβλίων που διδάσκονται τα παιδιά μας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments