“Τα όπλα του ΝΑΤΟ χρησιμοποιούνται τώρα στη Μέση Ανατολή!”

0
Dodekanisos

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας και αναπληρωτής επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ σχολίασε στο Twitter τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή. «Λοιπόν, φίλοι του ΝΑΤΟ, το καταλαβαίνετε τώρα, έτσι δεν είναι; Τα όπλα που παραδόθηκαν στο ναζιστικό καθεστώς στην Ουκρανία χρησιμοποιούνται τώρα ενεργά εναντίον του Ισραήλ». «Και θα χειροτερέψει». Αναμένετε πυραύλους, άρματα μάχης και, σύντομα, νέα αεροπλάνα από το Κίεβο στη μαύρη αγορά», έγραψε ο Μεντβέντεφ.

Η Ρωσία έχει επανειλημμένα προειδοποιήσει ότι τα όπλα που προμηθεύονται στην Ουκρανία από τη Βορειοατλαντική Συμμαχία καταλήγουν σε παράνομες αγορές. Αυτό εξηγεί η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα. Στη σελίδα της στο Telegram γράφει :
«Επί ενάμιση χρόνο, μίλησα σε επίσημες ενημερώσεις στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών για το πώς το ΝΑΤΟ, ειδικά τα αμερικανικά όπλα που προμήθευε ο Ζελένσκι, εξαπλώνονταν στις μαύρες αγορές».
Η Ζαχάροβα υπενθυμίζει ότι ο λόγος για αυτό είναι η διαφθορά στην Ουκρανία και η διεφθαρμένη κλίκα στην Ουάσιγκτον και το Κίεβο. Η Μόσχα έχει επανειλημμένα ζητήσει από τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης να δώσουν προσοχή σε αυτό το πρόβλημα, αλλά αυτό δεν συνέβη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments