Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Τα Modela ήταν …μοντέλα

Τα Modela ήταν …μοντέλα

0
Dodekanisos

Επικράτησαν εύκολα στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής ημέρας του Εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ

Τα Modela ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι της 3ης αγωνιστικής του Εργασιακού πρωταθλήματος “Υδροκατασκευαστική Αντώνογλου” που διοργανώνει το Ροδίων Άθλησις στις εγκαταστάσεις του. Επικράτησαν άνετα όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα με 73 – 57 του Δωριέα Νεοχωρίου και πέτυχαν έτσι την δεύτερη νίκη τους στον 1ο όμιλο. Υποχρέωσαν μάλιστα την ομάδα του Νεοχωρίου στην πρώτη της φετινή ήττα σε ότι έχει να κάνει με τον 1ο όμιλο.

Ο αγώνας εξελίχθηκε σε μια άνετη επικράτηση για τα Modela όμως στοι πρώτο ημίχρονο τα πράγματα ήταν διαφορετικά μιας και οι δυο ομάδες παρουσιάστηκαν ισοδύναμες. Ο Δωριέας Νεοχωρίου μάλιστα ξεκίνησε καλύτερα και στο πρώτο δεκάλεπτο έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι και να έχει το μομέντουμ. Τα Modela ισορρόπησαν τα πράγματα στο δεύτερο δεκάλεπτο ενώ κυριάρχησαν στην επανάληψη και ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου κατάφεραν να αποκτήσουν και μια σημαντικά διαφορά.

Ο Δωριέας Νεοχωρίου ήταν σαν να έπαθε …μπλα αουτ στο δεύτερο ημίχρονο όπου δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει το ρυθμό της αναμέτρησης. Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στους Κόρρο και Τσιάρα οι οποίοι ήταν οι κορυφαίοι της ομάδας τους και βοήθησαν τα μέγιστα ώστε να φθάσει στην άνετη επικράτηση.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 14 – 14, 34 – 32 (ημίχρονο), 44 – 46 57 – 73

Το παιχνίδι διαιτήτευσαν οι Φάκαρος και Μητσού

ΔΩΡΙΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: Μαστοράκης 5 (1), Γιαννακίδης 6 (2), ΑΚωστάκης 3, Μοεφωπός 16 (3), Μήτκας 15 (1), Παπαγεωργίου 2, Δασκαλάκης 10, Σακκής, Φώσκολος, Ρούσσος συμμετοχή.
MODELA: Αγαπητός 5, Παπαγιάννης 13 (2), Σαντιπαντάκης 8 (1), Κόρρος 21 (3), Τσιάρας 17, Μελεκίδης 9, Μαγριπλής, Βελής συμμετοχή

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments