Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Συλλυπητήρια για Αγγελόπουλο και Ταμπάκ

Συλλυπητήρια για Αγγελόπουλο και Ταμπάκ

0
PENTHOS 2
Dodekanisos

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει στον φίλαθλο κόσμο της Δωδεκανήσου, στα σωματεία και στους φορείς η είδηση του θανάτου των Σπύρου Αγγελόπουλου και Χοσέ Ταμπάκ. Και οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί σε όλο τον κόσμο. Από το πρωί, πολλά είναι τα συλλυπητήρια τηλεγραφήματα που ανακοινώνονται για το θάνατο τους. Το news12 συγκεντρώνει σε μια σελίδα όλες τις σχετικές ανακοινώσεις.

Α.Ε. ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ

Ο πρόεδρος, η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ του συλλόγου  «Α.Ε. ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ», εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στις οικογένειες του Χατζηομέρ Ταμπάκ και του Σπύρου Αγγελόπουλου, για τον πρόωρο χαμό τους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει.

 

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Η εκτελεστική επιτροπή του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου , στο άκουσμα του πρόωρου  χαμού του μέλους μας και αντιπροέδρου Σπύρου Αγγελόπουλου και του πρώην  μέλους μας Χατζηομέρ Ταμπάκ, συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε τα παρακάτω:

  • Σύσσωμη η Ε.Ε. να παρευρεθεί στην κηδεία των εκλιπόντων.
  • Αντί στεφάνου, να κατατεθεί το ποσό των 100ευρώ στο ίδρυμα Άγιος Ανδρέας Ρόδου.
  • Να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια του συνδέσμου, στις οικογένειες των εκλιπόντων.

Ο Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ
Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας συλλυπάται τις οικογένειες των Σπύρου Αγγελόπουλου και Χοσέ Ταμπάκ, για τον άδικο και πρόωρο χαμό τους. Το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο και η αγάπη τους στην προπονητική στιγμάτισαν το ροδιακό-δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει.

Η ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ
Σύσσωμη η οικογένεια της Α.Ε. Κατταβιάς θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σπύρου Αγγελόπουλου. Ο Σπύρος Αγγελόπουλος είχε διατελέσει στο παρελθόν ποδοσφαιριστής και προπονητής της ομάδας μας με μεγάλη επιτυχία. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Αλησμόνητος.

Ο ΦΟΙΒΟΣ
Το Δ.Σ του Φοίβου Κρεμαστής εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες του Σπύρου Αγγελόπουλου και του Χοσέ Ταμπάκ. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει. Αλησμόνητοι.

Ο ΔΟΠΑΡ
O Αντιδήμαρχος σε θέματα Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ρόδου, κ. Χατζηιωάννου Ελευθέριος, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα του Τμήματος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς, κ. Κυριαζής  Στέφανος, το Τμήμα Αθλητισμού & Νέας Γενιάς, της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ρόδου, καθώς και το σύνολο των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του νησιού της Ρόδου, μηδενός εξαιρούμενου, θλίβονται κατάφωρα από την αδόκητη  απώλεια του επιφανούς φίλου, παλαιμάχου ποδοσφαιριστή και προπονητή, εξαίρετου μέλους του Δ/Σ του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ρόδου-Διαγόρα, Σπύρου Αγγελόπουλου, καλούν όλους ανεξαιρέτως τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του νησιού της Ρόδου να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία, καταθέτοντας  στεφάνι υπέρ της μνήμης του, ευχόμενοι, επιπροσθέτως, από καρδιάς καλή δύναμη στη στενή και ευρύτερη οικογένειά του. Όλοι οι εναπομείναντες τελευταίοι αγώνες του 4ου Τουρνουά Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ρόδου «Ποδοσφαιρικής Ιστορίας & Φιλανθρωπίας», αφιερώνονται στην μνήμη του, ενώ προ του «εναρκτηρίου λακτίσματός» τους θα τηρείται, απαραιτήτως, ενός λεπτού σιγή (υπέρ της μνήμης Αγγελόπουλου –Ταμπάκ). Την ίδια ακριβώς θλίψη εκφράζουν οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές του νησιού της Ρόδου, καθώς και το σύνολο των προαναφερομένων, για την επίσης απρόσμενη απώλεια του εξαίρετου βετεράνου ποδοσφαιριστή και προπονητή, Χοσέ Ταμπάκ, ο οποίος ακολούθησε μιαν πολύ σημαντική αθλητική πορεία στα δρώμενα του ευρύτερου δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου και όχι μόνον. Ο τοπικός αθλητικός κόσμος της Ρόδου μας, από σήμερα καθίσταται φτωχότερος!

Ο ΑΕΡΑ
Το Δ. Σ. της Α.Ε.Ρ.Α, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για τον χαμό του Σπύρου Αγγελόπουλου. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του όπως επίσης θερμά συλλυπητήρια και στην οικογένεια του Χοσέ Ταμπάκ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει. Αλησμόνητοι.

Οι Παλαίμαχοι Καλυθιών

Τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον χαμό του Σπύρου Αγγελόπουλου και του Χοσέ Ταμπάκ θέλουν να εκφράσουν και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των Καλυθιών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει.

O ΕΥΑΓΟΡΑΣ
ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΟ ΕΥΑΓΟΡΑ ΡΌΔΟΥ ΣΤΗ ΘΛΙΒΕΡΉ ΕΊΔΗΣΗ ΘΑΝΆΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΛΑΊΜΑΧΟΥ ΑΘΛΗΤΉ ΑΓΓΕΛΌΠΟΥΛΟΥ ΣΠΎΡΟΥ, ΣΥΝΕΔΡΊΑΣΕ ΈΚΤΑΚΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΆΣΙΣΕ : 1.ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΊ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΊΑ. 2.ΝΑ ΕΚΦΡΆΣΕΙ ΤΑ ΘΕΡΜΆ ΤΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ.

Ο ΟΡΦΕΑΣ
Το Δ.Σ., οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Α.Ο. Ορφέας εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στις οικογένειες των Σπύρου Αγγελόπουλου και Χοσέ Ταμπάκ. Δύο φίλοι της ομάδας μας δεν είναι πλέον κοντά μας, κάνοντας φτωχότερο το ποδόσφαιρο μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει. Αλησμόνητοι.

O Ηρακλής Μαριτσών
Το Δ.Σ του Ηρακλή Μαριτσων , οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους , στις οικογένειες των Σπύρου Αγγελόπουλου και Χοσέ Ταμπακ για τον άδικο και πρόωρο χαμό τους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει. Αλησμόνητοι.

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΙΑΛΥΣΟΥ
OI ΠAΛAIMAXOI TOY ΓAΣ IAΛYΣOY EKΦPAZOYN TA ΘEPMA TOYΣ ΣYΛΛYΠHTHPIA ΣTIΣ OIKOΓENEIEΣ TOY ΣΠYPOY AΓΓEΛOΠOYΛOY KAI XOΣE TAMΠAK. AΣ EINAI EΛAΦPY TO XΩMA ΠOY ΘA TOYΣ ΣKEΠAΣEI. AΛHΣMONHTOI.

Ο ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ
Το Δ.Σ. του Άρη Αρχαγγέλου εκφράζει τα βαθύτατα του συλλυπητήρια στις οικογένειες των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Σπύρου Αγγελόπουλου και Χοσέ Ταμπάκ. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει.

Ο ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Ε.Σ. ΚΛΕΑΝΘΗ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ στο άκουσμα του θανάτου του ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ  ΣΠΥΡΟΥ  εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Θα μας μείνει για πάντα αξέχαστος, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ο ΑΣ ΡΟΔΟΣ
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Σ.Ρόδος εκφράζουν τη βαθιά οδύνη τους για την απώλεια των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών και προπονητών, Σπύρου Αγγελόπουλου και Χοσέ Ταμπάκ, εκφράζουν δε τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στις οικογένειές τους. Καλό Παράδεισο να έχουν. Αλησμόνητοι».

O ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ
Ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Χατζηνικήτας και το Δ.Σ. Του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στις οικογένειες του Σπύρου Αγγελόπου και Χοσέ Ταμπακ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει.

Η σελίδα ανανεώνεται συνεχώς…

 

                                       

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments