Αρχική Uncategorized Σύλληψη τριών ατόμων

Σύλληψη τριών ατόμων

0
logo_news12
Dodekanisos

Πιστόλι και μικροποσότητες ηρωίνης και χαπιών βρέθηκαν στην κατοχή τριών ανδρών, οι οποίοι συνελήφθησαν προχθές από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου. Στο πλαίσιο ερευνών ρουτίνας που διενεργούσαν οι αστυνομικοι εντόπισαν στην περιοχή Ασγούρου το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 34χρονος, στο οποίο επέβαιαν ένας 42χρονος και ένας 34χρονος.
Οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου έκαναν σήμα στον 34χρονο να ακινητοποιήσει το όχημα, και αυτός, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, έριξε στο έδαφος ένα περίστοφο, το οποίο περιείχε πέντε φυσίγγια.
Μετά από σωματικό έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκαν ο οδηγός του αυτοκινήτου και οι συνεπιβάτες, βρέθηκαν να κατέχουν μία συσκευασία που περιείχε 2,5 γραμμάρια ηρωίνης και 23 ναρκωτικά χάπια.
Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 34χρονου όπου βρήκαν μία συσκευασία με 1,4 γραμμάρια ηρωίνης και 6 ναρκωτικά χάπια.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου και οι συνεπιβάτες του συνελήφθησαν και κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, ο 34χρονος δήλωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι οι ποσότητες των ναρκωτικών ουσιών προορίζονταν για αποκλειστικά δική τους χρήση. Οι υπόλοιποι δύο συλληφθέντες φέρονται να δήλωσαν ότι δεν γνώριζαν για την ύπαρξη των ναρκωτικών ουσιών.
Χθες το μεσημέρι, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους ποινικές διώξεις και τους παρέπεμψε στο αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο.

πηγή: www.proodos.net (http://www.proodos.net/details.asp?ID=14435&catID=6)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments