Αρχική Αθλητικά νέα Super League: Άνετη νίκη για ΠΑΟΚ, δυσκολεύτηκε ο Ολυμπιακός

Super League: Άνετη νίκη για ΠΑΟΚ, δυσκολεύτηκε ο Ολυμπιακός

0
INTIME SPORTS
Dodekanisos

Ο ΠΑΟΚ συνάντησε αντίσταση στο πρώτο ημίχρονο από τον Απόλλων Σμύρνης, αλλά με καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο κέρδισε 4-1. Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός έστω και με δυσκολία πέρασε από το Αγρίνιο επικρατώντας 2-1 του Παναιτωλικού. Δύο αναμετρήσεις με τις οποίες άνοιξε η αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Super League

Ο ΠΑΟΚ είχε ανοίξει το σκορ στο 5′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σβαμπ. Ωστόσο στο 14′ ισοφαρίστηκε από τον Παμλίδη. Από εκεί και έπειτα ο ΠΑΟΚ έκανε μονόλογο την αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης. Μέσα σε έξι λεπτά, ο «δικέφαλος του βορρά» πέτυχε δύο γκολ με τους Σβιντέρσκι και Μιχαηλίδη (66′, 72′) και «σφράγισε την υπόθεση νίκη. Το κερασάκι στην τούρτα πρόστεσε στις καθυστερήσεις, ο Αουγκούστο για το τελικό 4-1 με εκτέλεση πέναλτι.

Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακος δυσκολεύτηκε αρκετά από τον αξιόμαχο Παναιτωλικό. Το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Πειραιά πέτυχε στο 70ο λεπτό ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 13′ με τον Τικίνιο. Ενώ ο Παναιτωλικός είχε απαντήσει άμεσα με τον Βέργο στο 19ο λεπτό.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments