Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Συνεργασία με την εταιρεία HEDERA

Συνεργασία με την εταιρεία HEDERA

0
14
Dodekanisos

Μια ακόμα συνεργασία με μια ροδίτικη εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα ο ΑΣ Ρόδος. Πρόκειται για την εταιρεία PRINTHOUSE COMPANY η οποία αποτελεί έναν ακόμα χορηγό για τα «ελάφια». Αναλυτικά, στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια ακόμα συνεργασία με μια αμιγώς ροδίτικη εταιρεία. Πρόκειται για την εταιρεία HEDERΑ PRINTHOUSE COMPANY η οποία αναμφίβολα έχει αφήσει το στίγμα της τα τελευταία χρόνια στον τομέα των εκτυπώσεων. Η συγκεκριμένη εταιρεία προστίθεται στην λίστα αυτών που στηρίζουν το project και τη φιλοσοφία της διοίκησης μας που δεν έχει να κάνει μόνο με το ποδόσφαιρο. Και αυτό γιατί βασική μας επιδίωξη είναι να στείλουμε και διάφορά κοινωνικά μηνύματα μέσα από την ενασχόληση μας με την ιστορική ομάδα της Ρόδου. Ο ΑΣ Ρόδος δεν είναι μόνο μια ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά παράλληλα και ένας σύλλογος που μέσα από αυτόν δίνεται η ευκαιρία να αναπτυχθούν και άλλες δράσεις μη αθλητικές με στόχο την ανάδειξη και άλλων κοινωνικών ζητημάτων που απασχολούν την περιοχή μας. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία HEDERA αναλαμβάνει να εκτυπώνει αφιλοκερδώς όλα τα έντυπα που θα χρειαστούν για την προώθηση της καμπάνιας του «χρυσού χορηγού» μας ΕΥΘΥΤA, που έχει τίτλο «η Ρόδος φοράει το κράνος της» και που στοχεύει στην ενημέρωση του κόσμου για την μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία HEDERA με την οποία είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε μια άριστη συνεργασία.
Ποια είναι η εταιρεία HEDERA
Η εταιρία HEDERA δραστηριοποιείται στον χώρο της εκτύπωσης τα τελευταία 15 χρόνια και λειτουργεί επί της Λεωφόρο Ρόδου- Λίνδου.
H εμπειρία της και η γνώση στις τεχνολογικές εξελίξεις και έχοντας ως μοναδικό γνώμονα ανάπτυξης το απόλυτα ικανοποιημένο πελατολόγιο της,.
Βρίσκεται κοντά σας για να σας δώσει την καλύτερη για την επιχείρησή σας λύση, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, σε κάθε διαφημιστική ή εταιρική κατασκευή σας.
Επίσης μπορεί να προσφέρει άμεση και έγκυρη τεχνική υποστήριξη όπου και όταν τη χρειάζεστε.
Όπλο για την καθημερινή προσπάθεια καταξίωσής της στην αγορά, είναι η κάθετη παραγωγή της και το 23μελές πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, με όρεξη και φιλοδοξίες, το οποίο μπορεί να υποστηρίξει πλήρως κάθε απαίτηση των πελατών της εταιρίας.
Παρέχοντας μία τεράστια γκάμα υπηρεσιών όπως, δημιουργία μακέτας, εκτυπώσεις εντύπων, καρτών, προσκλητηρίων, μενού, επιγραφών, σταντς και πολλών άλλων ειδικού τύπου εκτυπώσεις».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments