Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή

Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή

10
ialisos fiesta1
Dodekanisos

Τα πρώτα συγχαρητήρια για την κατάκτηση της ανόδου από τον Ιάλυσο έφθασαν ήδη στο news12. Διαβάστε:
Ο Κλεόβουλος Λίνδου
Το Δ.Σ. του Κλεοβούλου Λίνδου συγχαίρει τον ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΣΟΣ για την άνοδό του στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και του εύχεται να πανηγυρίσει και άλλες ανόδους στις Εθνικές κατηγορίες.
Ο Απόλλων Απολλώνων
Το διοικητικό συμβούλιο του Απόλλωνα Απολλώνων θέλει να συγχαρεί τον Ιάλυσο για την άνοδο στη Γ’ Εθνική και του εύχεται ότι καλύτερο και νέες επιτυχίες
Ο ΑΣ Νηρέας
Ο ΑΣ ΝΗΡΕΥΣ συγχαίρει τον ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟ , για την άνοδο στην Γ εθνική, και του εύχεται, καλή συνέχεια, με υγεία και επιτυχίες!!
Ο Φοίβος Κρεμαστής
Το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) του ΦΟΙΒΟΥ Κρεμαστής, εκφράζει τα ειλικρινά του συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, που επεδίωξαν και κατάφεραν την άνοδό τους στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Ελπίζουμε η επιτυχία τους να αποτελέσει παράδειγμα προς το σύνολο των ομάδων της Δωδεκανήσου, καθώς η εκπροσώπηση των νησιών μας στην υπόλοιπη Ελλάδα, θα πρέπει να ενδυναμώνεται συνεχώς και να στηρίζεται.  Τους ευχόμαστε καλή δύναμη στην από εδώ και πέρα πορεία τους.
Ο ΑΕΡΑ
Το Δ.Σ. του Α.Ε.Ρ.Α. εκφράζει δημόσια τα ειλικρινή του συγχαρητήρια στον Ιάλυσο για την πανάξια κατάκτηση της ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
O Αντίμαχος
Το δ.σ. του Αντίμαχου επιθυμεί να συγχαρεί δημόσια τον Ιάλυσο και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Η Ασπίδα Σαλάκου
Το νεοεκλεγμένο διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ ΄΄ΑΣΠΙΣ΄΄ Σαλάκου συγχαίρει τον Ιάλυσο για την άνοδο του στη Γ’ Εθνική και του εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.
Οι Ιππότες
Το δ.σ. των Ιπποτών εκφράζει τα συγχαρητήρια του στον Ιάλυσο για την κατάκτηση της ανόδου στη Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική. Εύχεται ότι καλύτερο και τη νέα αγωνιστική περίοδο
Ο ΑΣΤΙΡ
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΆΞΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
Ο Απόλλων Καλυθιών
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Απόλλων Καλυθιών συγχαίρουμε τον Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟ για την πανάξια άνοδο στην Γ Εθνική.
Ο Κλεάνθης Παραδεισίου
Ο Α.Ε.Σ. ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ. ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
Ο ΑΣ Ρόδος
Ο Α.Σ. Ρόδος συγχαίρει την ομάδα του ΓΑΣ Ιάλυσος για την άνοδο στη Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία και της εύχεται και σε μεγαλύτερες επαγγελματικές κατηγορίες.
Ο Διαγόρας Βατίου
Η Διοίκηση του Διαγόρα Βατίου συγχαίρει την ομάδα του Ιάλυσού για την άνοδο της στη Γ’Εθνική και εύχεται να έχει ανάλογη πορεία και στη νέα κατηγορία!
O Ορφέας
Το Δ.Σ. του Ορφέα συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσου για την πανάξια άνοδό τους στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα αγωνιστική περίοδο, προκειμένου να εκπροσωπήσουν επάξια το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο στις Εθνικές κατηγορίες της χώρας μας».
Ο Ηρακλής Μαριτσών
Η Διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΡΙΤΣΩΝ συγχαίρει την ομάδα του Ιαλύσου για την άνοδο του στην Γ’ Εθνική κατηγορία , να έχει πάντα επιτυχίες και να πανηγυρισει σύντομα την άνοδο του σε μεγαλύτερες κατηγορίες .
Ο Ευκλής Σορωνής
Ο ΑΣ Ευκλής συγχαίρει την ομάδα του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ για την άνοδό της στην Γ’ Εθνική Κατηγορία και της εύχεται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.
Ο Σύνδεσμος Προπονητών Δωδεκανήσου
Το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση για την άνοδο της ομάδας στην Γ΄Εθνική κατηγορία και εύχεται καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα με στόχο τις μεγαλύτερες κατηγορίες.

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ντινος Χρυσοπουλος
Ντινος Χρυσοπουλος
8 years ago

Συγχαρητηρια για την ανοδο,ευχομε του χρονου στην βητα εθνικη!!!!!!!!!!!!!

ABCDEFGHJKLMNOPQRSTU
ABCDEFGHJKLMNOPQRSTU
8 years ago

fc barcelona
Gestió de Barcelona felicita l’equip de Ialysos a la pujada de la G’Division i espera tenir un curs similar a la nova categoria!

Flamengo
Flamengo
8 years ago

El Flamengo felicita el seu equip GAS Lalysos per l’augment de la Categoria Tercera Nacional Amateur i els desitjos, i en altes categories ocupacionals.

Milan A.C
Milan A.C
8 years ago

MILANO Il Consiglio vuole congratularsi Ialysos per l’aumento in C Nazionale e gli augura tutto il meglio e nuovi successi

F.C MONACO
F.C MONACO
8 years ago

Le MONACO félicite GAZ Ialyssos, à la hausse dans le Tiers nationale, et espère que sa bonne chance avec la santé et la réussite !!

MALME F.C
MALME F.C
8 years ago

Styrelsen för Malmö, uttrycker sina varmaste lyckönskningar till folket i G.A.S. Ialysos, som sökte och lyckades sin uppstigning till C National kategori. Vi hoppas att deras framgång att föregå med gott exempel för alla grupper av Dodekaneserna och representation av våra öar i resten av Grekland, bör kontinuerligt stärkas och upprätthållas. Vi önskar dem lycka till i livet efter sin kurs.

Munchen
Munchen
8 years ago

München 1860 Ausdruck seiner herzlichen Glückwunsch zu Ialysos für die Eroberung der Anstieg der Third National Amateur. Wünscht alles Gute und neue Saison

La Boca
La Boca
8 years ago

La junta directiva de la CA Boca Juniors, desea GAS Ialysos felicitaciones en aumento en la tercera clase de aficionados !!

Black & White
Black & White
8 years ago

Yönetim ve Besiktas JK dünya, bir EPSD fethi ve C amatör kategorisinde Yunanistan’da artış için GAS Ialysos grubuna sıcak tebriklerimi sunmak istiyor.

diagoras
diagoras
8 years ago

xaxaxxaxaxaxxaaxa den paizeste re !!!
etsi re se olo to prwtathlima tous krazane kai tora sunxaritiria,ta elafia mexri kai ston areio pago ftasane alla tora eyxonte kai b ethniki!!
kolotoumpes!!!
MONO DIAGORAS!