Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Στον …πυρετό των κόκκινων, “διπλό” ο Κλεόβουλος!

Στον …πυρετό των κόκκινων, “διπλό” ο Κλεόβουλος!

0
Dodekanisos

«Διπλό» στο Παραδείσι έκανε χθες ο Κλεόβουλος Λίνδου ο οποίος επικράτησε με 3 – 2 του Κλεάνθη και επανήλθε έτσι στις επιτυχίες μετά από τις δυο συνεχόμενες ήττες (με βαρύ σκορ μάλιστα) που είχε γνωρίσει από τον Άρη Αρχαγγέλου και τον Απόλλωνα Καλυθιών.

Το παιχνίδι «σημαδεύτηκε» από τις πολλές τέσσερις κόκκινες κάρτες που έβγαλε από το τσεπάκι του ο Θωμάς Πατσιόπουλος (από δυο σε κάθε ομάδα). Οι Παραδεισιώτες «φωνάζουν» για μια φάση στο 70’ όπου δόθηκε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων ενώ το σκορ ήταν 1 – 1 και έπαιζαν με παίκτη λιγότερο. Είναι η φάση που οι Λινδιακοί έκαναν το 1 – 2 και πήραν το προβάδισμα σε ένα κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης.

Στα καθαρά αγωνιστικά, το σκορ άνοιξε για τον Κλεόβουλο στο 20’ ο Κολιοκώστας (0 – 1), αλλά ο Κλεάνθης βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει στο 32’ με τον Κόκα (1 – 1). Με το πέναλτι που αναφέρουμε πιο πάνω, το οποίο δόθηκε σε μια φάση όπου ο τερματοφύλακας του Κλεάνθη έδιωξε με γροθιές τη μπάλα μετά από μια μπροστινή μπαλιά με τον διαιτητή να θεωρεί ότι χτύπησε αντίπαλο), ο Ταγκάεφ έκανε το 1 – 2. Στο 88’ ο Κολιοκώστας πέτυχε το 1 – 3 και στο 89’ ο Κόκας διαμόρφωσε το τελικό 2 – 3.

Την κόκκινη κάρτα αντίκρισαν οι Αλέκος Κακλαμάνος (63’) για εξύβριση, και Ταγκάεφ (93’) για καθυστέρηση από τους φιλοξενούμενους και οι Γρηγοριάδης (78’) και Τσίγκρηλας (82’) από τους γηπεδούχους για αντικανονικό μαρκάρισμα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Χατζημανώλης, Σαρρής)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Ηλίας, Πολύζος (80’ Βασιλείου), Τσίγκρηλας, Γρηγοριάδης, Πιτσουρδάκης, Ποζατζίδης, Κουτσουμπάρης, Κόκας, Τζοβαλίν, Θάνος, Σαίτης
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσανθής, Γιατσιάτσος, Χατζηνικόλας, Τσελεπίδης, Κουκουτσέλας, Γκίκας, Μπαϊρακτάρης Ηλίας, Διακογεωργίου (57’ Παρδαλός), Κακλαμάνος Αλέκος, Κολιοκώστας, Ταγκάεφ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments