Αρχική Αθλητικά νέα Στοίχημα στο ράγκμπι στο Powbet: Βασικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη

Στοίχημα στο ράγκμπι στο Powbet: Βασικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη

0
Dodekanisos

Τα στοιχήματα ράγκμπι είναι δημοφιλή στην Αγγλία, όπου αυτό το ομαδικό άθλημα επαφής με μπάλα ράγκμπι γεννήθηκε τον 19ο αιώνα. Αυτό το άθλημα είναι ακόμη και σήμερα δημοφιλές μεταξύ των μελών του Powbet.

Υπάρχουν πολλά είδη ράγκμπι, όπως το μίνι ράγκμπι, το ράγκμπι-10, το ράγκμπι-13, το ράγκμπι αφής, το ράγκμπι χιονιού, το ράγκμπι παραλίας, ακόμη και το εξωτικό υποβρύχιο ράγκμπι. Μερικά από τα πιο δημοφιλή είδη στο Powbet είναι το ράγκμπι-15 και το ράγκμπι-7.

Αυτές είναι οι κύριες διαφορές:

● Ράγκμπι-15. Υπάρχουν 15 αθλητές ανά ομάδα (8 επιθετικοί, 7 αμυντικοί). Ο αγώνας αποτελείται από 2 ημίχρονα, καθένα από τα οποία διαρκεί 40 λεπτά καθαρού χρόνου. Σε περίπτωση ισοπαλίας, προστίθενται 2 επιπλέον ημίχρονα των 10 λεπτών το καθένα.

● Ράγκμπι-7. Υπάρχουν 7 παίκτες γηπέδου σε κάθε πλευρά. Ο αγώνας χωρίζεται σε δύο ημίχρονα διάρκειας 7 λεπτών το καθένα (οι τελικοί αγώνες διαρκούν 10 λεπτά το καθένα). Σε κάθε ημίχρονο μπορεί να προστεθεί αντισταθμιστικός χρόνος. Εάν ο αγώνας λήξει ισόπαλος, παίζονται δύο επιπλέον ημίχρονα διάρκειας πέντε λεπτών.

Το Διεθνές Συμβούλιο Ράγκμπι, το οποίο περιλαμβάνει το ράγκμπι-15 και το ράγκμπι-7, περιλαμβάνει πάνω από 100 εθνικές ομάδες, χωρισμένες σε 6 περιφερειακές ενώσεις (Αφρική, Ασία, Ευρώπη, Ωκεανία, Βόρεια και Νότια Αμερική).

Οι ισχυρότερες ανδρικές ομάδες ράγκμπι βρίσκονται στη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία, τη Νότια Αφρική και την Αγγλία, τις ομάδες που έχουν κερδίσει πιο συχνά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το στοίχημα στο ράγκμπι στο Powbet παρέχει μια εξαιρετική ευκαιρία να κερδίσετε καλά χρήματα, καθώς σε αυτό το αθλητικό είδος στοιχηματίζουν κυρίως ερασιτέχνες, οι οποίοι συχνά καθοδηγούνται από τη συμπάθειά τους για τις αγαπημένες τους ομάδες.

Πλεονεκτήματα του στοιχήματος στο ράγκμπι

Εδώ είναι οι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να στοιχηματίσετε στο ράγκμπι στο Powbet:

● Αριθμός εκδηλώσεων. Δεδομένου ότι ο αριθμός των πρωταθλημάτων και η συχνότητα των αγώνων στο ράγκμπι είναι υψηλός, μπορείτε να στοιχηματίσετε στο ράγκμπι σχεδόν όλο το χρόνο – τα εθνικά τουρνουά διαρκούν συνήθως από τον Σεπτέμβριο έως τον Μάιο. Οι περισσότερες διοργανώσεις διεξάγονται συνήθως στο τέλος του Σαββατοκύριακου, από την Παρασκευή έως την Κυριακή.

● Καλή κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης. Τα υψηλού κύρους διεθνή και εθνικά πρωταθλήματα ράγκμπι καλύπτονται καλά από τον Τύπο. Τα τελευταία νέα, συνεντεύξεις με αθλητές και προπονητές, αναλυτικά στοιχεία, ημερολόγιο εκδηλώσεων, κριτικές αγώνων, προβλέψεις και στατιστικά στοιχεία είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

● Πολύτιμα στοιχήματα. Δεδομένου ότι το στοίχημα στο ράγκμπι είναι συνήθως επιλογή ερασιτεχνών και όχι επαγγελματιών στοιχηματιών, είναι σύνηθες να βρίσκει κανείς υποτιμημένα αποτελέσματα με ευνοϊκές αποδόσεις στη γραμμή του αθλήματος, ειδικά σε αγώνες της φάσης των ομίλων.

Δημοφιλή πρωταθλήματα ράγκμπι για στοιχήματα

Υπάρχουν πολλές διοργανώσεις ράγκμπι σε διάφορα επίπεδα. Ο κατάλογος των ισχυρότερων και πιο δημοφιλών τουρνουά ράγκμπι στο Powbet περιλαμβάνει τα ακόλουθα διεθνή και εθνικά πρωταθλήματα.

Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι, που ιδρύθηκε το 1987 και διεξάγεται κάθε 4 χρόνια, όπου οι 20 καλύτερες εθνικές ομάδες από διάφορα μέρη του κόσμου αγωνίζονται στους τελικούς αγώνες. Κατά μέσο όρο, περίπου 100 εθνικές ομάδες συμμετέχουν στους προκριματικούς αγώνες. Οι τελικοί του Παγκοσμίου Κυπέλλου διαρκούν συνήθως 6 εβδομάδες – από τον Σεπτέμβριο έως τον Οκτώβριο.

Το Κύπελλο Έξι Εθνών είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο σεβαστά τουρνουά ράγκμπι-15, όπου οι καλύτερες εθνικές ομάδες από έξι ευρωπαϊκές χώρες αγωνίζονται κάθε χρόνο: Αγγλία, Ουαλία, Γαλλία, Σκωτία, Ιταλία και Ιρλανδία. Το Κύπελλο 6 Εθνών καθιερώθηκε το 1883 και έχει αλλάξει το όνομά του πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ύπαρξής του. Την εποχή της εμφάνισής του, το τουρνουά ονομαζόταν Κύπελλο Εθνών Εσωτερικού. Το 1910, με την είσοδο της γαλλικής εθνικής ομάδας, ονομάστηκε Κύπελλο Πέντε Εθνών, ενώ από το 2000, όταν η ιταλική εθνική ομάδα προσχώρησε στο πρωτάθλημα, άρχισε να διεξάγεται με την επιγραφή “Κύπελλο Έξι Εθνών”.

Το Κύπελλο Ευρωπαϊκών Εθνών είναι το δεύτερο σημαντικότερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μετά το Κύπελλο Έξι Εθνών, που διεξάγεται από το 2000 και στο οποίο αγωνίζονται οι εθνικές ομάδες των ευρωπαϊκών χωρών της 2ης και 3ης κατηγορίας, χωρισμένες σε 7 κατηγορίες, με 5-6 εθνικές ομάδες να παίζουν σε κάθε κατηγορία. Το Κύπελλο Ευρωπαϊκών Εθνών διεξάγεται σε διάστημα 2 ετών.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments