Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Στοιχεία σοκ από επιστημονική μελέτη που συσχετίζει το εμβόλιο (παρτίδα) κόβιντ με...

Στοιχεία σοκ από επιστημονική μελέτη που συσχετίζει το εμβόλιο (παρτίδα) κόβιντ με την ασφάλεια του!

0
Dodekanisos

Πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζει μια πρόσφατη μελέτη η οποία δημοσιεύτηκε στο onlinelibrary και συσχετίζει τον κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών από το εμβόλιο της Pfizer με την παρτίδα παραγωγής του.

Γιατρός – νευρολόγος που επικοινώνησε μαζί μας κάνει μια εμπεριστατωμένη ανάλυση της μελέτης θέλοντας να διατηρήσει την ανωνυμία του (τα στοιχεία του είναι στην διάθεση μας). Διαβάστε λοιπόν:

“Πρόκειται για πολύ αξιόπιστη μελέτη γιατί προκύπτει από στατιστική επεξεργασία τεράστιου δείγματος 10,000,000+ δόσεων εμβολίου pfizer που έγινε σε 4,000,000+ ανθρώπους στην Δανία με παρτίδες εμβολίων που η κάθε παρτίδα είχε από λίγες χιλιάδες (=2340) έως εκατοντάδες χιλιάδες δόσεις (=814,320). Περιλαμβάνονται 52 παρτίδες εμβολίων στην ανάλυση αυτή. Αφορά περίοδο εμβολιασμών από Δεκ-20 μέχρι Ιαν-22.

Τα ανωτέρω προύπτουν από αυτή την παράγραφο του άρθρου:

Όλη η ουσία της μελέτης είναι σε αυτό το γράφημα:

Προκύπτουν κάποια ενδιαφέροντα συμπεράσματα:
Κατ’ αρχάς κάποιες παρτίδες μικρού μεγέθους (δηλαδή οι παρτίδες/batchesεμβολίων που παρήχθησαν σε λιγότερη ποσότητα = αυτές που είναι πιο πολύ στα αριστερά του γραφήματος με μπλε χρώμα) ήταν κατά μέσο όρο και πιο τοξικές (δηλαδή οι τελίτσες πηγαίνουν πιο ψηλά (μπλε τελείες / μπλε γραμμή τάσης).

Από την άλλη, οι παρτίδες που περιελάμβαναν περισσότερα τεμάχια εμβολίου (πράσινα και κίτρινο) είχαν ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ λιγότερες ανεπιθύμητες ενέργειες δηλαδή οι τελείες είναι πιο χαμηλά στον κάθετο άξονα (σε σχέση με τις μπλε), όμως ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις (πράσινη γραμμή) υπάρχει μια εμφανής τάση «όσο μεγαλύτερη είναι η παρτίδα» (όσο πιο δεξιά πάει η πράσινη τελεία στο γράφημα, που αντιπροσωπεύει ένα συγκεκριμένο batchεμβολίου) τόσο πιο πολύ ανεβαίνει αυτή η πράσινη τελεία (τόσο πιο πολλές ανεπιθύμητες ενέργειες εμφανίζονται στη συγκεκριμένη παρτίδα).

Τα δεδομένα αυτά είναι παράξενα και αναρωτιέται κανείς πώς μπορούν να χαρακτηρίζουν ένα επώνυμο προϊόν συγκεκριμένης ταυτόσημης σύστασης που υποτίθεται ότι παράγεται με τον ίδιο ακριβή τρόπο και με τις ίδιες τεχνολογίες συνθήκες και το οποίο είναι φαρμακευτικό σκεύασμα που δίδεται με υψηλό αίσθημα ευθύνης σε ανθρώπους. Υπάρχει τεράστια διακύμανση που σχετίζεται με την παρτίδα πράγμα που δεν θα έπρεπε να υπάρχει σε αυτό το βαθμό.
Εδώ προκύπτει ότι η πιθανότητα ανεπιθυμήτων ενεργειών γίνεται εκατοντάδες φορές μεγαλύτερη σε κάποιες παρτίδες σε σχέση με άλλες παρτίδες και συγκεκριμένα ότι παρήχθησαν κάποιες παρτίδες που ήταν πιο τοξικές από άλλες. Αυτό έχει να κάνει με την γραμμή παραγωγής για αυτές τις παρτίδες; Με την μεταφορά τους; Με τον τρόπο έγχυσής τους Ή ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ (…) ;

Μια ερμηνεία (αθώα, μη συνωμοσιολογική) θα μπορούσε να είναι ότι κατασκευάστηκαν μικρότερες (και με περισσότερες ανεπιθύμητες ενέργειες) παρτίδες στην αρχή της πανδημίας, αλλά μετά, κάτι άλλαξε στα συστατικά του εμβολίου (βελτιώθηκαν; ) και παρήχθησαν μεγαλύτερες πλέον παρτίδες που ήταν και πιο ασφαλείς; Αλλά αυτό τι σημαίνει για τα άτομα στα οποία χορηγήθηκαν νωρίς αυτά τα πρώτα εμβόλια; Δεν θα έπρεπε η Pfizer(αν είχε βελτιώσει το εμβόλιο στις επόμενες παρτίδες σε σχέση με τις αρχικές) να το κάνει αυτό με διαφάνεια, να ενημερώσει τις αρχές και ενδεχομένως να σταματήσει το πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού μέχρι να ξεκαθαριστεί γιατί ήταν τόσο ισχυρά τοξικές οι πρώτες παρτίδες; (η μελέτη αναφέρει για υποπτευόμενο ποσοστό ανεπιθύμητων ενεργειών από αυτές τις πρώτες παρτίδες περίπου 5% που είναι εξωπραγματικά υψηλό για φαρμακευτικό προϊόν ώστε να θεωρείται αποδεκτό).

Ενδιαφέρον στατιστικό που προκύπτει από αυτή την μελέτη είναι ότι το 71% των αναφερόμενων ανεπιθυμήτων ενεργειών του εμβολίου BNT162b2 της Pfizer προκαλείται από μόλις το 4.2% των παρτίδων. Αυτό είναι μια τεράστια στατιστική ανωμαλία για να είναι απλά προϊόν τύχης. Κάτι έχει συμβεί και κανένας δεν το διερευνά.

Κλείνοντας, να πω κάτι μη ιατρικό, αλλά το οποίο έχει την σημασία του: Μια συγγραφέας του άρθρου, σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε, αναφέρει ότι το άρθρο απορρίφθηκε/σνομπαρίστηκε από 4 μεγάλα περιοδικά πριν δεχθεί ένα μικρότερο επιστημονικό περιοδικό να βρει την τόλμη να δημοσιεύσει τα ανωτέρω δεδομένα…”.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments