Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Στο ρελαντί ο Διαγόρας…

Στο ρελαντί ο Διαγόρας…

0
diagoras ael1
Dodekanisos

Ευκολότερα απ’ ότι δείχνει το τελικό 2 – 0, ο Διαγόρας νίκησε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου την Αθλητική Ένωση της Λέρου και πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του. Με τον αγώνα αυτόν, άνοιξε η αυλαία της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, όσον αφορά τον 1ο όμιλο. Ο «γηραιός» είχε τον πλήρη έλεγχο και στα δυο ημίχρονα, ενώ εκτός από τα δυο γκολ που σημείωσε, είχε χαμένο πέναλτι καθώς και τρία δοκάρια! Με τους Λυμπερόπουλο (κεφαλιά), Αλιμπά (σουτ) και Μπρέσκα (σουτ). Και στις τρεις περιπτώσεις, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Το πέναλτι το έχασε ο Λυμπερόπουλος ο οποίος έστειλε τη μπάλα άουτ (το κέρδισε ο Παπαδημητρίου που δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Λιβανό μέσα στην περιοχή). Το σκορ κάλλιστα λοιπόν θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο.
Στο 17’ ο Μπρέσκα με πλασέ έκανε το 1 – 0 και στο 26’ ο Αλιμπάς με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Στέργος Γιακουμάκης (Αχιολάς, Στεφανάκης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Κελαϊδής, Προβατίδης (88’ Βισβίκης), Σαλαμαστράκης, Μπρέσκα, Αλιμπάς (75’ Ζουρούδης), Θεοδοσίου (62’ Καραγεωργίου), Λυμπερόπουλος, Πεταυράκης, Καπουράνης, Μαϊλης, Παπαδημητρίου
ΑΕ ΛΕΡΟΥ: Γκούτογλου (76’ Ταχιράϊ), Καστής, Καρνάς, Καρπάθιος, Παπαχρήστου, Τσάτσος, Ηλίας, Λιβανός, Πλόχωρος, Ασεάνωφ (54’ Ζαφειρόπουλος), Μεραμπελιώτης (81’ Ι. Μεραμπελιώτης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

markakiou tsatsosdiagoras ael2

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments