Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Στο Καστελόριζο Καραγκούνης, Μπασινάς, Παπαδόπουλος (pics)

Στο Καστελόριζο Καραγκούνης, Μπασινάς, Παπαδόπουλος (pics)

0
Dodekanisos

Γράφει ο Ηλίας Λοίζος

Στο Καστελλόριζο βρέθηκαν από το πρωί της Κυριακής (18/10) οι διεθνείς μας και πρωταθλητές Ευρώπης με την Εθνική μας ομάδα το 2004, Γιώργος Καραγκούνης, Άγγελος Μπασινάς και Δημήτρης Παπαδόπουλος. Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές έφτασαν αεροπορικώς στο ακριτικό μας νησί στις 8.00 η ώρα της Κυριακής και στο αεροδρόμιο τους υποδέχτηκαν παράγοντες του νησιού.

Στη συνέχεια μετέβησαν για ένα καφέ και μετά επισκέφθηκαν το δημαρχείο, όπου τους περίμενε ο δήμαρχος κ. Σαμψάκος με τους αντιδημάρχους κ.κ Αμύγδαλο, Ασβέστη και Αχλαδιώτη, οι οποίοι τους πρόσφεραν αναμνηστικά αλλά και το λεύκωμα με την ιστορία του Καστελλορίζου. Αργότερα, στις 11.οο η ώρα, παραβρέθηκαν στο τρισάγιο που έγινε στην μνήμη του Λουκά Σαντραπέ, ευεργέτη του ακριτικού μας νησιού, με αφορμή την εορτή του Αγίου Λουκά. Μετά επισκέφθηκαν το δημοτικό σχολείο του νησιού, με τους μαθητές και τους δασκάλους να τους υποδέχονται στην είσοδο του σχολείου τους.

Οι διεθνείς μας ξεναγήθηκαν στο νησί από τον κ. Γιώργο Καραγιάνη και μάλιστα επισκέφθηκαν την γαλάζια σπηλιά ή αλλιώς «τρύπα του παραστά», ενώ το βράδυ ήταν καλεσμένοι σε δείπνο, σε ταβέρνα του νησιού όπου θα παρακολουθούσαν και τον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Για ακόμη μια φορά οι διεθνείς μας έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο και η αποστολή θα ήταν μεγαλύτερη, αφού επρόκειτο να μεταβούν εκεί και οι Φύσσας, Χαριστέας, Νικοπολίδης αλλά κάποια απρόοπτα θέματα τους εμπόδισαν να βρεθούν στο ακριτικό Καστελλόριζο.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments