Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Στο final four o ΑΣ Δωδεκάνησος

Στο final four o ΑΣ Δωδεκάνησος

0
dodekanisos trapezi
Dodekanisos

Την προσπάθεια του Γ.Σ. Δωδεκάνησος στο φάιναλ-φορ του κυπέλλου Ελλάδας θα έχουν την ευκαιρία να… ακούσουν όλοι οι φίλοι του συλλόγου στη Ρόδο και στα Δωδεκάνησα. Κι αυτό γιατί τα παιχνίδια της ομάδας στην τελική φάση θα μεταδοθούν απευθείας από τον TOP FM (102.4). Συγκεκριμένα το Σάββατο η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στις 15:00 (στον ημιτελικό) τον Άρη, ενώ σε περίπτωση που κερδίσει θα διεκδικήσει το τρόπαιο την Κυριακή, στις 12:30, στον μεγάλο τελικό. Οι αγώνες του φάιναλ-φορ στο μπάσκετ με καρότσι, θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς, το προσεχές σαββατοκύριακο 6 και 7 Δεκεμβρίου. Η αποστολή του Γ.Σ. Δωδεκάνησος θα ταξιδέψει την Παρασκευή (18:00) για την Αθήνα, με μοναδικό απόντα τον Γιώργο Τσαγγαράκη, ενώ οι υπόλοιποι αθλητές είναι ετοιμοπόλεμοι και θα τεθούν στη διάθεσή του Αντώνη Μαρκάκη.
Εξάλλου, την ευκαιρία να τα μιλήσουν χαλαρά και μακριά από τα παρκέ είχαν το πρωί της περασμένης Κυριακής σε καφετέρια της πόλης, τα μέλη της διοίκησης, οι αθλητές και το προπονητικό επιτελείο του Γ.Σ. Δωδεκάνησος. Το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου και περιφερειακός σύμβουλος Κάλλιστος Διακογεωργίου, ο αντιπρόεδρος Τάκης Καλούδης, η Έλενα Κουνάκη και ο γενικός αρχηγός Μανώλης Ευσταθίου, ενώ δίπλα στα παιδιά βρέθηκε και ο πρώην προπονητής της ομάδας Γιώργος Χατζηκαλημέρης. Παράλληλα τακτοποιήθηκαν όλες οι εκκρεμότητες του ταξιδιού στην Αθήνα, ενώ στο φάιναλ-φορ το «παρών» θα δώσουν κανονικά οι αθλητές του συλλόγου Κώστας Ζαραγκότας, Νίκος Δαούλας και Μανώλης Στυλιανακάκης.
*Στην ομάδα μας επιστρέφει μετά από απουσία δύο ετών και ο Σάββας Καρατζιάς, τον οποίο η διοίκηση καλωσορίζει και πάλι στο… «σπίτι του».
ΦΑΙΝΑΛ-ΦΟΡ (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ)
ΣΑΒΒΑΤΟ(06/12):
(13:00): Π.Α.Σ.Κ.Α.- Α.Σ. Άτλας Αθηνών
(15:00): Γ.Σ. Δωδεκάνησος- Άρης
ΚΥΡΙΑΚΗ(07/12):
(10:30): Μικρός τελικός
(12:30): Μεγάλος τελικός

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments