Αρχική Αθλητικά νέα Στίβος: Μία Ροδίτισσα στο γκρουπ του Αντώνη Τζήκου

Στίβος: Μία Ροδίτισσα στο γκρουπ του Αντώνη Τζήκου

0
@SPORTIME
Dodekanisos

Η Γεωργία Παραστατίδου θα συνεχίσει την καριέρα της στην Αθήνα με προπονητή τον Αντώνη Τζήκο, όπως μετέδωσε η «sportime.gr»

Ειδικότερα, η 19χρονη άφησε φέτος τη Ρόδο. Μετέβη στην Αθήνα, για να συνεχίσει τις σπουδές της και τον πρωταθλητισμό στον στίβο με νέο προπονητή. Η Γεωργία Παραστατίδου, ήρθε σε συμφωνία με τον προπονητή Αντώνη Τζήκου. Ο οποίος είναι γυμναστής των Ανδριάνα Φέρρα και Μαρία Γάτου, στον Άγιο Κοσμά.

«Τον γνωρίζω τον κ. Τζήκο και την Ανδριάνα Φέρρα με τη Μαρία Γάτου και νομίζω ότι μου ταιριάζει. Φυσικά το επίπεδο είναι άλλο εδώ στο κέντρο στο Άγιο Κοσμά σε σχέση με τη Ρόδο. Θέλω να κάνω μια δυνατή σεζόν χωρίς τραυματισμούς και να πετύχω ένα ατομικό ρεκόρ», δήλωσε η 19χρονη στο «sportime».

Η νεαρή αθλήτρια του ΑΓΕΣ Κάμειρος έχει ατομικό ρεκόρ στα 400μ. εμπόδια 61.59. Ένα ρεκόρ το οποίο σημείωσε φέτος. Ανήκει στην κατηγορία Κ23, όμως το 2021 κέρδισε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ23 που είχε διεξαχθεί στην Πάτρα. Αξίζει να σημειωθεί πως στην τελευταία της χρονιά στην Κ20 ήταν δεύτερη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας που είχε λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη. Τέλος, στους Βαλκανικούς Αγώνες Κ20 στην Κωνσταντινούπολη είχε καταλάβει την έκτη θέση.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments