Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Στις Ακαδημίες του Φοίβου η Πελαγία Παπαγερίδου

Στις Ακαδημίες του Φοίβου η Πελαγία Παπαγερίδου

0
Dodekanisos

Η Πελαγία Παπαγερίδου είναι το νέο πρόσψπο των Ακαδημιών του Φοίβου Κρεμαστής, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος. Αναλυτικά:

“Η Αθλητική Ακαδημία του Φοίβου Κρεμαστής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίσημη έναρξη συνεργασίας της με την Παπαγερίδου Πελαγία ως προπονήτρια στη κατηγορία της Κ6. Καλώς ήρθες , Πελαγία στην οικογένεια του Φοίβου Κρεμαστής με υγεία, υπομονή και ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα προς τα παιδιά.

Η Αθλητική Ακαδημία του Φοίβου δείχνει τον σωστό και ορθό δρόμο προς την εξέλιξη και βελτίωση των αναπτυξιακών ηλικιών εντάσσοντας γυναίκα-προπονήτρια στο προπονητικό team και έχοντας δεχτεί ήδη δύο κορίτσια στα τμήματα υποδομής μας.

Η Πελαγία έχει τελειώσει το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Συγκεκριμένα, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού προγράμματος από το UNIVERCITY OF SOUTHERN DENMARK, ODENSE με τίτλο ‘Best practice in childhood physical activity and health’ και έχει το δίπλωμα UEFA C από τη σχολή προπονητών ποδοσφαίρου. Τα τελευταία χρόνια, η Πελαγία έχει εργαστεί ως προπονήτρια σε διάφορα τμήματα αναπτυξιακών ηλικιών στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ ΚΟΙΛΙΩΝ-ΚΟΖΑΝΗΣ”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments