Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Στηρίζει την Ε.Π.Σ.Δ. η Dodekanisos Seaways!

Στηρίζει την Ε.Π.Σ.Δ. η Dodekanisos Seaways!

0
Dodekanisos

Η Dodekanisos Seaways για άλλη μια χρονιά θα σταθεί δίπλα στην Ε.Π.Σ.Δ. και θα στηρίξει τις ομάδες στην προσπάθεια που κάνουν για να ανταπεξέλθουν στο πρωτάθλημα. Μετά την Blue Star Ferries η ένωση ανακοίνωσε άλλη μια μεγάλη συνεργασία.

Η ανακοίνωση της Ε.Π.Σ.Δ.: «Με εξουσιοδότηση του Προέδρου της ΕΠΣΔ, κ. Παναγιώτη Διακοφώτη, οι Πρόεδροι των  Επιτροπών της ΕΠΣΔ,  «ΜΜΕ –Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων» με τον Αντιπερειάρχη κ. Διακογεωργίου Κάλλιστο και  «Πρωταθλήματος & Κυπέλλου» με τον κ. Ψέλλα Χρυσόστομο ξεκίνησαν ένα κύκλο  επαφών με την εταιρεία Dodekanisos Seaways. Έπειτα από την ολοκλήρωση των επαφών αυτών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε, ότι η εταιρεία Dodekanisos Seaways και η ΕΠΣ Δωδεκανήσου πάνε μαζί, ένα βήμα παρακάτω την επιτυχημένη μέχρι σήμερα συνεργασία τους.

Η Dodekanisos Seaways θα αποτελεί για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024  χορηγό των Σωματείων της δύναμης της ΕΠΣΔ και θα είναι αρωγός των προσπαθειών της παρέχοντας 50% έκπτωση στις ομαδικές μετακινήσεις έως 22 ατόμων στα εισιτήρια μετ’ επιστροφής (round trip) και 30% έκπτωση στα εισιτήρια μιας διαδρομής (one way).  Η ΕΠΣ Δωδεκανήσου ως ελάχιστο «ευχαριστώ» στην εταιρεία που προσφέρει τόσα πολλά στα νησιά μας και στον αθλητισμό μας, θα ονομάσει την Κατηγορία του Κυπέλλου Δωδεκανήσου σε «Κύπελλο Δωδεκανήσου “Dodekanisos Seaeways”». Ευχαριστούμε Dodekanisos Seaways!!!! Πάντοτε δίπλα στους Δωδεκανησίους!»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments