Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Στην κορυφή οι νεάνιδες του Διαγόρα!

Στην κορυφή οι νεάνιδες του Διαγόρα!

3
diagoras neanides
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή την κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα μπάσκετ των νεανίδων εξέδωσε η διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας. Αναλτικά, το κείμενο αναφέρει:

Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας συγχαίρει την ομάδα Μπάσκετ Κατηγορίας Νεανίδων του ιστορικού Συλλόγου, για την επιτυχία της, να κερδίσει στην Κω τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Δωδεκανήσου, περιόδου 2015-2016.

Οι πρωταθλήτριες μας είναι άξιες θερμών συγχαρητηρίων, για το ήθος που επέδειξαν από την αρχή μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος εντός κι εκτός παρκέ, όπως και για την αγωνιστικότητα, το δυναμισμό και τον ζήλο στα παιχνίδια και τις προπονήσεις.

Πολλά συγχαρητήρια και στον καθοδηγητή όλων των προσπαθειών των αθλητριών, προπονητή, κ. Στέλιο Κωνσταντινίδη. 

Ακόμη, η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας ευχαριστεί την Διοίκηση του Σωματείου Ηρακλής 2000 για την άψογη διοργάνωση και την άρτια φιλοξενία της αποστολής μας στο όμορφο «νησί του Ιπποκράτη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Γιωργος.Γ
Γιωργος.Γ
8 years ago

Ενας της Διοικησης να συνοδευσει τα παιδια στη Κω δεν υπηρχε!Ντροπη σας μονο για ανακοινωσης ειστε οπως παντα.Ουτε στο λιμανι δεν πατησατε αλλα αλλου ειστε πρωτοι..Ντροπη σας ξανα.Ενας γονιος.

kostas6
kostas6
8 years ago

[quote name=”Γιωργος.Γ”]Ενας της Διοικησης να συνοδευσει τα παιδια στη Κω δεν υπηρχε!Ντροπη σας μονο για ανακοινωσης ειστε οπως παντα.Ουτε στο λιμανι δεν πατησατε αλλα αλλου ειστε πρωτοι..Ντροπη σας ξανα.Ενας γονιος.[/quote]
gia ola ftaei i gate6 file mou min agxonesai.ta xalia tous ta mayra tous oi tzapa magkes tis dioikisis.

Μ.
Μ.
8 years ago

Kala ekanan kai den irthan oute sti ko oute sto limani giati oli ti xronia opos kathe xronia panta einai apon oi dioikountes kai erxontai mono gia ti foto sto telos an kai efoson paroume to tropaio.mono o k Stamos einai dipla mas edo kai xronia,oloi oi alloi mono logia kai diloseis-anakoinoseis.