Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Στην Α’ Κατηγορία και …με τη βούλα!

Στην Α’ Κατηγορία και …με τη βούλα!

0
Dodekanisos

Ο Απόλλων Καλυθιών στο τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής κέρδισε τον Πολύστρατο και «σφράγισε» την επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία της Δωδεκανήσου

Στην Α’ Κατηγορία και με τη βούλα! Ο Απόλλων Καλυθιών, επικράτησε σήμερα στο γήπεδο του με 4 – 1 του Πολύστρατου Λαέρμων στο πλαίσιο της 22ης (τελευταίας) αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας (2ος όμιλος) και «σφράγισε» έτσι το εισιτήριο της ανόδου στην Α’ Κατηγορία. Οι απολλωνιστές που έπαιξαν μπροστά στο κοινό τους πανηγύρισαν την επιστροφή τους στην μεγάλη κατηγορία την ίδια ώρα που ο Ευκλής έκανε «διπλό» επί του Δαμάγητου το οποίο όμως δεν του ήταν αρκετό.

Στο 7’ ο Καντιμοίρης με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1 – 0. Ο Πολύστρατος ισοφάρισε στο 26’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πόλου. Ο Καντιμοίρης όμως στο 36’ με ωραίο πλασέ έκανε το 2 – 1 και στο 54’ ο Σπαχιού έκανε το 3 – 1 και στο 61΄ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 4 – 1. Σημειώνεται ότι στο 65’ ο διαιτητής απέβαλλε τους Σαπαλίδη και Παπαβασιλείου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ: Ροδίτης, Κάλτσης, Νικολός, Συμεωνίδης, Ζουριύδης (74’ Σταυρής), Σπαχιού (75’ Κούρτι), Καντιμοίρης, Ταντίκης, Μαυρομούστακος, Σαπαλίδης, Τσίττας (27’ Τσακίρης)
ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ: Δημητρίου, Παπακώστας (71’ Μόσχου), Αναστασιάδης, Κούτρας (35’ Πατούνας), Πόλος (73’ Κόλλιας), Μπακίρης, Καλλιώρας, Παπαστεργής, Παπαβασιλείου, Χατζημιχαήλ, Γεωργαλλής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments