Αρχική Εφηβικό Στην εκνοή οι έφηβοι του Απόλλωνα Καλυθιών

Στην εκνοή οι έφηβοι του Απόλλωνα Καλυθιών

0
Dodekanisos

Με ένα απευθείας φάουλ κρίθηκε το παιχνίδι του Απόλλωνα με το Φοίβο

Μετά από ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και από τις δύο ομάδες ο Απόλλωνας Κ. κατάφερε να νικήσει τον Φοίβο με 1-0 στις Καλυθιές με το γκολ που πέτυχε με απευθείας φάουλ ο Μάστορας στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Το παιχνίδι ήταν εξ΄ αναβολής στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του εφηβικού πρωταθλήματος (όμιλος Ρόδου) της ΕΠΣΔ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τους γηπεδούχους να έχουν μια ελαφρά υπεροχή όμως δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο γκολ. Καλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του Κώστα Καμπούρη ήταν το απευθείας φάουλ του Σαββούλη στο 34΄ που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Καράτι. Από την άλλη ο Φοίβος έβγαλε ορισμένες αντεπιθέσεις χωρίς αποτέλεσμα με το 0-0 να μην αλλάζει ως την ανάπαυλα.

Στη επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε ακόμα περισσότερο με τους Κρεμαστενούς να παίρνουν αυτή τη φορά την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μάλιστα στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Πάνο ο οποίος από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να σκοράρει και να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του. Τελικά στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μάστορας εκτέλεσε ένα πολύ όμορφο φάουλ στέλνοντας τη μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας για το 1-0 το οποίο δεν διαφοροποιήθηκε μέχρι το φινάλε.

Καλύτεροι των νικητών οι Μάστορας, Ιντρίζι και Σαββούλης, από το Φοίβο ξεχώρισαν οι Πάνος και Πρίφτι.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Πλάτσης ( Αυγενικού, Καραβελαντζή)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ Κ.: Πολυχρόνης Α., Σολδάτος, Ιντρίζι, Μάστορας, Μίσκου, Συμιακός, Σαββούλης, Κώστας Δ., Γρηγορίου Ν., Γιορδαμνής, Περιστερόπουλος Ο. (Έπαιξαν και οι Κώστας Σ., Καμπούρης, Κασταμούλας Χ.)
ΦΟΙΒΟΣ: Καράτι, Πάνος, Μακρής, Τραπουζάνης, Μπαλάκης, Κυρτάσογλου, Πολυχρόνης Π., Φλεβάρης, Λυρώνης, Μπούτσκα, Πρίφτι. (Έπαιξαν και οι Ντελλάκης και Πατινιώτης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments