Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Στην 4η θέση ο Κηπουρός

Στην 4η θέση ο Κηπουρός

0
kipouros savas
Dodekanisos

Με την τέταρτη θέση επέστρεψε ο Σάββας Κηπουρός από το κύπελλο Ελλάδας που διεξάχθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 12 – 13 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη στο γήπεδο της Θέρμης από την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας και το σωματείο ΣΚΟΑΑΠΘ.
Ο Κηπουρός στο ολυμπιακό τόξο των αντρών, την πρώτη ημέρα πέτυχε 590/720 πόντους ( 309 + 281), ένα αρκετά υψηλό ρεκόρ και κατετάγη στην δεύτερη θέση πίσω μόνο από τον Καραγεωργίου που πέτυχε το μεγάλο ρεκόρ 645/720.
Τη δεύτερη ημέρα ο Κηπουρός πέρασε στους 32 δίχως αγώνα λόγο της ψηλής κατάταξης και της δεύτερης θέσης στον προκριματικό αγώνα. Στους 32 νίκησε τον Μαραγγέλη με 6-0, στους 16 τον Ναθαναήλ με 6-4 και στους 8 τον Θωμίδη με 6-0.
Στα ημιτελικά αντιμετώπισε τον Ιακωβίδη από τον οποίο ηττήθηκε με 6-4 και έχασε την ευκαιρία να αγωνιστεί στον τελικό. Στον μικρό τελικό αντιμετώπισε τον Καλογιάννη από τον οποίο έχασε με 7-3 χάνοντας και το χάλκινο μετάλλιο.
Ο Σάββας Κηπουρός βρέθηκε για άλλη μια φορά στην ελίτ των τοξοβόλων της Ελλάδας σε μια μεγάλη διοργάνωση και μετά το μετάλλιο που κατέκτησε στα τελευταία island games τον περασμένο Ιούνιο, έδειξε ότι είναι έτοιμος και ικανός να πρωταγωνιστεί σε κάθε διοργάνωση που θα συμμετέχει με στόχο τα μετάλλια. Ο Σάββας Κηπουρός θέλει να ευχαριστήσει τον χορηγό του Ink Center Rhodes για τη συμπαράσταση του στην προσπάθεια για την κορυφή. Η Φλόγα συγχαίρει τον μεγάλο αθλητή Σάββα Κηπουρό που σε δύσκολες συνθήκες και με μεγάλη προσπάθεια κρατάει τη σημαία της ροδίτικης τοξοβολίας ψηλά στο πανελλήνιο και στις διεθνείς διοργανώσεις.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments