Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Στη Βέροια και ο Νίκος Δημητριάδης

Στη Βέροια και ο Νίκος Δημητριάδης

1
dimitriadis nikos
Dodekanisos

Ακόμα ένα δικό μας παιδί, ένα Ροδιτόπουλο φεύγει απο το νησί μας για να βρεί τον δρόμο του ποδοσφαιρικά μακριά από την Ρόδο και τα Δωδεκάνησα.

Πρόκειται για τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Άρη Αρχαγγέλου Νίκο Δημητριάδη, ο οποίος στη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Βέροιας στην κατηγορία U-20. Ο Νίκος ακολούθησε τον δρόμο που πήρε και ο αδελφός του Πέτρος, ο οποίος από φέτος ανήκει στην Βέροια και θα αγωνίζεται στην κατηγορία U-15. Τα δύο αδέλφια θα δουλέψουν σκληρά για την διάκριση και να μπορέσουν αργότερα να γίνουν επαγγελματίες, ώστε  να αγωνιστούν με την <<Βασίλισσα του Βορρά>> στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής(Σούπερ Λίγκα).

Όπως είναι γνωστό στην Βέροια εδώ και χρόνια βρίσκεται και ο Ρόδιος τερματοφύλακας Γιώργος Καντιμοίρης βασικό στέλεχος της ομάδας και θεωρούμε πως θα σταθεί και θα συμβουλέψει ανάλογα τα συμπατριωτάκια του. Ευχόμαστε και στα τρία παιδιά μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και εμείς να μαθαίνουμε τα καλά νέα για την πρόοδο τους και να μας κάνουν υπερήφανους.

 

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
βεροιαραςς
βεροιαραςς
9 years ago

καλοδεχουμενοι παιχταρΑραδες μου στην βεροιαρα μας